in ,

En Çok Kazanıdıran NFT Oyun Projeleri Hangileri?

NFT oyunlarının artan popülaritesinin farkında olmayan var mı?

Bir şeyin arkasında ciddi bir para kazanma olasılığı var ise o konun merak edilmesi ve takip edilmemesi pek mümkün olmaz. Coin tabanlı en iyi NFT oyunlarında da durum aynıdır. Oyuncular, özellikle artan kârlılıkla birlikte 2022 yılına girilirken gelinen noktadan oldukça mutlular ve bu heyecan verici oyunlar için adeta çıldırıyorlar. Coin kazandıran Oyunlar!

Zamanla en iyi oyuncular NFT oyun dünyasına erken girmenin nasıl bir karlılık yarattığının farkına vardılar ve bunu anlayan herkes, elini çabuk tutmaya başladı bile…

CryptoMinati Capital’e göre, “Coin tabanlı NFT oyunlarının popülaritesinin arkasındaki en büyük neden, düşük giriş ücretleri ve daha sonra karlığın yüksek olması”.

NFT’ler blockchain ile buluştuğunda, oyuncuların kritik rollere dönüşmesiyle yeni ve heyecan verici bir dönem başlıyor.

En Çok Coin Kazandıran Oyunlar Hangileri?

Aşağıdaki listemizde, 2021 yılında en çok çıkış yapan ve 2022 yılının en iyi NFT oyunlarına aday oyunları inceledik.

Listenin içerisinde; oynaması ücretsiz NFT oyunlar, oyna-kazan NFT oyunlar ve diğer birçok blockchain oyunu yer almakta.

En Popüler NFT Oyunları 2022

1. Coin Tabanlı NFT Oyunlar: Battle Of Guardians: En İyi NFT Dövüş Oyunu

En İyi NFT oyunları 2022

Coin kazandıran oyunlar yazımızın ilk oyunu Battle of Guardian. Farklı Metaverse oyunlarını çözmek için dört oyun severden oluşan bir ekip tarafından oluşturulan en yeni NFT oyna-kazan oyunudur. Bu, Unreal Engine tarafından geliştirilen ve Solana ağına dayalı bir PvP gerçek zamanlı çok oyunculu NFT oyunudur. Adından da anlaşılacağı gibi, oyuncuların sanal dünyada çok alanlı savaşlara katıldığı bir dövüş NFT oyunu. BOG, oyuncuların rakiplerine karşı savaştığı ve bu savaşları kazandıkça ödüller topladığı savaş temalı dövüş oyunu olarak dikkat çekiyor.

Dövüş oyunu Metaverse’in parametrelerine göre geliştirilmiş, uzun vadeli büyüme potansiyeline sahip bir bilimkurgu oyunu. Çarpıcı grafiklerle heyecan verici ve keyifli bir oyun deneyimi sunar. Oyunda kazanılan ödüller, gerçek hayatta yüksek meblalar olduğundan, oyuncular bu ödülleri elde etmek kıyasıya bir mücadele içerisindeler.

2021’in sonlarında küresel piyasa değeri 300 milyar dolar. Uzak değil sadece 2021’in başlarında, NFT satışlarının 5 milyar dolar olduğu tahmin ediliyordu. Sadece 1 yılda yaptığı atılım görülmeye değer.

2. Coin Tabanlı NFT Oyunlar: Idle Cyber: NFT Kazanmak İçin Bir Numara

Coin kazandıran oyunlar yazımızın ikinci oyunu Idle Cyber. Kıyamet sonrası fütüristik Dünya’nın içerisinde yer alacağınız türde bir oyun olarak karşımıza çıkmakta. Oyunda insanlık, tüm insanları ortadan kaldırmak isteyen siborglara karşı ilk savunma hattı olarak hizmet etmek için devasa duvarlar inşa etmeye zorlandığı bir dönemde.

Oyuncu olarak rolünüz, siber savunma olarak bilinen seçkin bir ekibi kontrol etmektir. Ekip tamamen farklı yeteneklere ve silahlara sahip mutantlardan oluşuyor.

İlk bakışta gayet heyecan verici, dahası da var. Oyun, estetik olarak tasarlanmış çeşitli ilginç karakterlere sahip. Her karakter, özellikle öne çıkanlar, Idle Cyber ​​web sitesinde bulacağınız gibi, bir arka plan hikayesi ve benzersiz silah seti ile birlikte gelir.

Erişilebilirlik bu oyunda bir sorun değil. App Store ve Play Store’dan da edinebilirsiniz. PC/dizüstü bilgisayar oyunlarının daha büyük bir hayranıysanız, web uygulamasında oynamayı seçebilirsiniz. Tamamiyle size kalmış.

Idle Cyber, Play2Earn (oyna kazan) modelini kullanır. Bu aslında oyunu oynayarak gerçek hayatta para kazanabileceğiniz anlamına gelir. Bu oyunun henüz tamamen oyunculara sunulmadığını belirtmekte fayda var. Ancak çok yakında geliyor hem de Binance Block Chain ile birlikte!

Oyun hemen yayınlanır, trene atlayabilir ve Siber Savunma ekibinizle duvarları savunmaya başlayabilirsiniz. Başarılı olursanız, Idle Cyber ​​jetonları veya NFT varlıkları kazanabilirsiniz. Kazancınız ne olursa olsun, istekli alıcılara uygun maliyetle satabilirsiniz. Son olarak PvP modu olan bir rol yapma oyunu olduğunu belirtmeliyiz. Ayrıca oyunda erişebileceğiniz seviyenin sonu yok. Özünde, para karşılığında satabileceğiniz NFT varlıkları ve jetonları kazanmak için neredeyse sınırsız bir potansiyele sahipsiniz.

3. Coin Tabanlı NFT Oyunlar: MetaWars

Coin kazandıran oyunlar yazımızın üçüncü oyunu MetaWars. Çok oyunculu bir strateji oyunu ve fütüristik bir bilim kurgu olarak karşımıza çıkıyor. Bu rol yapma oyunu tamamen uzayla ilgili ve oyuncular kendilerini en gerçekçi uzay keşiflerinden birine kaptırmakta özgürler. Ayrıca oyuncular, oyunun savaş ekonomisinden para kazanma şansına sahipler.

MetaWars’ın üç yönü vardır. İlki keşif ile ilgili her şeyi kapsar. Ardından, oyuncuların robotlarını ve filo gemilerini özelleştirdiği Filo Oluşumu gelir. Son fakat en az değil, Savaş segmenti var. Ayrıca, ek bir Arazi Edinme özelliği de bulunmakta.

MetaWars, oyuncuların çeşitli galaksileri keşfetmek için başkalarıyla işbirliği yapmasına olanak tanır. Birlikte, bir dizi görevi tamamlarken bu galaksilerde devrim yaratabilirler. Oyuncular ayrıca, birden fazla müzayededen alabilecekleri NFT’leri kazanırken sınırlı sayıda robot toplayabilirler.

Ayrıca MetaWars, oyuncuların bahis oynamasına ve zorlukları tamamlamasına izin verir. Sonuç olarak, $WARS jetonları (yönetim ve oyun içi jeton) kazanırlar. Oyuncular, çarpıcı ve benzersiz optimizasyon seçenekleriyle ordularını genişletiyor. Cihazları, modülleri, silahları ve çok daha fazlasını karıştırıp eşleştirmekte özgürdürler. Bu seçenekler, oyun karakter seviyelerine güç katar ve benzersiz ödüller kazanabilirler.

4. Coin Tabanlı NFT Oyunlar: Splinterlands: Oynamaya Hazır En İyi NFT Oyunu

Coin kazandıran oyunlar yazımızın dördüncü oyunu Splinterlands. En popüler takas edilebilir, oynaması ücretsiz kart oyunlarından biridir. Bu yüzden oynamak için kazanılan en iyi NFT oyunları kategorisine girer, böylece Gods Unchained’e benzer şekilde oynadıkça moola kazanabilirsiniz. Kazanılan kart eşleşmeleri sonucunda çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Bu harika NFT oyununu oynamaya başlamak için bir başlangıç ​​kartı paketi satın almanız gerekir. Bir sonraki adım, Splinterlands’de satın aldığınız kartları açmanıza izin verecek bir Steam hesabı açmaktır.

Çoğu durumda, ilk satın alımınızdan sonra bazı nadir kartlara sahip olacak kadar şanslısınız. Aynı türden birkaç kart alma olasılığınız da vardır. Bu durumda, onlara muazzam bir güç artışı sağlamak için tüm benzer kartları birleştirebilirsiniz. Yapabileceğiniz bir başka harika şey de, kripto para birimi için aynı kartlardan birini satmaktır.

Kartları kabul edip alıştıktan sonra, diğer oyuncularla savaşmanın tam zamanı. Önemli yatırımlara dayalı olarak aynı kart oyunlarını oynamaktan çok sıkıldıysanız da geçiş yapabilirsiniz. “Hızlı ve Öfkeli” modunda hızlı savaşların tadını çıkarabileceğiniz türden…

5. Coin Tabanlı NFT Oyunlar: Sandbox 3D

En Çok Kazandıran NFT Oyunları 2022

Coin kazandıran oyunlar yazımızın beşinci oyunu Sandbox 3D. Sizi bir sonraki seviyeye heyecanlandıracak başka bir voksel tabanlı oyundur. Sandbox, çeşitli sanal varlıklar oluşturmak ve takas etmek için en iyi NFT oyun platformlarından biri olarak bilinir. Oyuncular, Sandbox 3D’de voksel nesnelerinden para kazanmanın yanı sıra özelleştirmekte özgürdür. Bu oyunu Roblox veya Minecraft’ın blockchain tabanlı versiyonu olarak tanımlayabilirsiniz.

Sandbox 3D, açık dünya fiziksel bir sanal alan. Bir oyuncu olarak, arkadaşlarınızın oyunlarını denemekte ve çeşitli nesneleri manipüle etmekte özgürsünüz. Platform, nesneler oluşturmak ve özelleştirmek için çeşitli araçlar sağlar. Ek olarak, nesneleri birden fazla pazarda satabilirsiniz, bu da NFT oyunlarının bir başka harika özelliğidir. Oyuncu oyunları kategorisine giren bu platform aynı zamanda kendi oyununuzu geliştirmenize ve oynamanıza da olanak tanıyor.

Sandbox 3D, meta veri deposunun yerel olarak bir ERC-20 madeni para olan SAND’ı sunar. Sandbox 3D oynarken çok çeşitli oyun içi ürünler satın almak için bu jetonu kullanabilirsiniz. Tüm çarpıcı ürünler platformun pazarında mevcuttur. Bu oyundaki en değerli varlıklar arasında yer alan Sandbox’ın NFT jetonları olan LAND jetonlarını kazanabilirsiniz.

6.Coin Tabanlı NFT Oyunlar: Gods Unchained: Oynaması Ücretsiz En İyi NFT Oyunu

Coin Kazandıran Oyunlar

Coin kazandıran oyunlar yazımızın altıncı oyunu Gods Unchained. Oynaması ücretsiz en iyi NFT oyunları kategorisine giriyor. Bu benzersiz oyun, çeşitli NFT bileşenlerini tipik bir kart takas oyunuyla birleştirmesiyle tanınır. Oyuncular bu kartları Oyuncuya Karşı Oyuncu (PVP) maçlarını kazanarak veya diğer uzman oyunculardan satın alarak kazanırlar. Her iki durumda da, bireyin oyun yeteneği ve kartlarının kalitesi kazananı belirler.

Bu oynaması ücretsiz NFT oyunu, taktiklerinizi ve becerilerinizi vurgular. Gods Unchained’in dereceli oyun modunda, aynı reytinge sahip oyuncularla eşleşirsiniz. Oyununuz rakibinizin hayatını sizinkinden önce sıfıra indirdiğinde maçı kazanırsınız. Her zafer, oyun boyunca size deneyim puanları kazandıracak.

Deneyim ölçeriniz tamamlandığında, bir sonraki seviyeye geçmenin zamanı geldi. Bu ilerlemenin bir sonucu olarak, koleksiyonunuzu süslemek için yepyeni bir kart destesi kazanırsınız. Bir ERC-721 jetonu bu kartların her birini yedekler. Platformun pazarı ve açık pazarı, oyuncuların kartları değiştirmesine izin verir.

GODS, platformun yerel parasıdır. Oyunun samimi ortamında kartlarınızı satmayı seçebilirsiniz. Bu durumda ödemeleri GODS’a göre alırsınız.

7.Coin Tabanlı NFT Oyunlar: Star Atlas

Nft Kazandıran Oyunlar
En Çok Kazandıran NFT Oyunları 2022

Coin kazandıran oyunlar yazımızın yedinci oyunu Star Atlas. Uzay teması, bu oyunun büyük stratejisiyle birlikte üstündür. 2620 yılında geçen Star Atlas, Solana blok zinciri üzerine inşa edilmiştir. Oyun, ünlü ve çığır açan Unreal Five video oyun motorunu kullanıyor. Sonuç olarak, oyuncular daha önce hiç olmadığı kadar sinema kalitesinde gerçek zamanlı ortamlar yaşayabilirler.

Star Atlas’ın fragmanını izlediyseniz, oyunun görsel bir gösteri olacağını iddia etmekte hiç şüpheniz olmasın. Oyunda derin uzay kaptanlığının keyfini çıkarabilir ve açık bir galaksiler dünyasına dağılmış mürettebatlı uzay gemileriyle karşılaşabilirsiniz. Ayrıca, çok çeşitli karasal ve göksel varlıklar keşfedeceksiniz. Varlıkları bulduktan sonra, onları Evrensel Pazaryeri’ne çıkaracak, iyileştirecek ve takas edeceksiniz.

Star Atlas, iki oyun içi para birimine sahip olacak. Birincisi ATLAS, ikincisi POLİS. Oyun, Entropia Universe veya EVE Online’ı hatırlatarak hype yaratıyor. Oyna-kazan mekaniği, yeni nesil grafiklere ve gerçek kripto destekli ekonomilere sahiptir.

8. Coin Tabanlı Oyunlar: Guild of Guardians

En Çok Kazandıran NFT Oyunları 2022 Guild of Guardians

En Çok Kazandıran NFT Oyunları 2022

Coin kazandıran oyunlar yazımızın sekizinci oyunu Guild of Guardians. Blockchain mobil rol oynama mekanizmalarına dayalı en iyi NFT oyunlarından biridir. Bu oyunda oyuncular, rakipsiz gardiyanlardan oluşan bir takım kurmaya çalışırlar. Bu “Muhafızlar” loncalarda rekabet eder, benzersiz varlıklar yaratır, zindanlara baskın düzenler ve bu süreçte sizler de farklı takas edilebilir ödüller kazanırsınız.

Stepico, NFT oyunu Guild of Guardians’ı geliştirdi, oysa Immutable yayını yönetti. Aynı ünlü ekip, Ethereum’un en yüksek hasılat yapan kart oyunu Gods Unchained fikrini tasarladı. Oyun, en çok beklenen uzay oyun projelerinden biri olarak 2022’nin başlarında piyasaya sürülecek. Guild of Guardians’ın bekleme listesinde şimdiden 140.000’den fazla oyuncu var. Sadece bu değil, aynı zamanda Discord’da yaklaşık 66.000 üyesi ve 68.000 Twitter takipçisi var.

Başarı şansını en üst düzeye çıkarmak için Muhafızlar Birliği, Ubisoft ile ilişkiler kurmakla meşgul. Aynı amaç için Sandbox ile yakın bir ortaklığı paylaşıyor. Diğer birçok En İyi NFT Oyunu gibi kazan-kazan unvanına sahip olan şirket, ilk “NFT Kurucu İndirimi”ni şimdiden tamamladı. Chain Guardians (CGG), Guild of Guardians için bir yönetişim ve yardımcı program simgesi olarak hizmet edecek oyun içi simgedir.

Kriptohaber: “Coin Kazandıran Oyunlar” Yazımıza Benzer Haberler;

Heroes of Mavia, Esports Odaklı P2E Oyun için Tribe ile Güçlerini Birleştirdi!

2022’de Blockchain Oyunları: Play to Earn, Oyunlaştırma ve Birlikte Çalışabilirlik

NFT Oyunu CryptoTanks’ın Demo Versiyonu Yayınlandı!

Written by Argi Dünyası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Gate Io Web Kayıt Üye Olma 2022

Gate.io’da Web Üzerinden Kayıt Olma Süreci Nasıl İşler?

Bitcoin yükseliyor

Yükselmesi En Çok Beklenen Coin’ler Hangileri?