in , ,

Yükselmesi En Çok Beklenen Coin’ler Hangileri?

Yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.

En çok yükselecek coin’ler 2022” yazısına başlamadan önce kısa bir hatırlatma yapmakta fayda var. Burada vermiş olduğumuz coin isimleri tamamiyle yurtdışı kaynaklarından araştırılarak paylaşılmıştır. Yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.

Kripto para birimlerine dair yatırımlar altcoinlere dair de gerçekleşebiliyor. Ancak çoğu yatırımcı bu para birimlerinin ne şekilde bir grafik çizeceği gibi bir konumda olmaları merak konusu haline geliyor. Bitcoin’in yükselen bir ivme yakalaması altcoinlerin bazılarına da yansıyacak pozisyonda bulunuyor. 2022 yılında da bu şekilde bir işleyişin ortaya çıkacağı belirtilen hususlar arasında bulunuyor.

2022 Yılında En Çok Yükseliş Beklenen Coin’ler

DefiDegenLand

Metaverse’in adını duyurmasıyla beraber bu yönde bulunan kripto paralar da yükselişe geçti. DDL Coin olarak bilinen DefiDegenLand, 2022 yılının önde gelen birimleri arasında olacağa benziyor. Aralık ayının son bir haftasında %465 gibi bir yükselişe geçmesinden ötürü bu başarıyı 2022 yılında göstereceği de belirtiliyor.

Neos Credit

Son dönemde dikkat çeken bir diğer kripto para olan Neos Credit de son bir hafta içerisinde %170 oranında artış yakaladı. Aynı zamanda Aralık sonuna kadar %15 gibi bir artışın daha olacağı tahmin ediliyor. Son birkaç günde %14 oranında düşüş yaşasa da düzeltme aşamasından sonra yeniden yükselişe geçeceği de tahmin ediliyor. 2022 yılında da 7.59 dolar bandında seyredeceği ifade ediliyor.

Hangi Coin’ler Daha Çok Kazandıracak? 2022

VIBE Coin

2017 yılından beridir piyasada olan VIBE Coin, 2018 yılından beridir stabil kalan bir para birimi olarak öne çıkabiliyor. Ancak 2022 yılının gelişiyle %10 gibi bir kazanç getirmesi tahmin ediliyor. Son 1 hafta içerisinde %353 oranında yükselişe geçtiği de gözlerden kaçmayan bir detay olarak öne çıkıyor.

ARPA Chain

2022 yılında ARPA Coin de yükseliş vaat ediyor. Ancak son 1 haftada %5 oranında düşüş sergileyen bu altcoinin iyi bir alıcı noktasına ulaştıktan sonra tekrardan yükselişe geçecektir. Ancak uzun vadede bu grafiği sürdüreceği de gelen detaylar arasında yer alıyor.

Polkadot

DOT altcoini 2021 yılında ciddi artış içerisine girdi. 2022 yılında da bu performansı sürdüreceği belirtiliyor. Bitcoin’e bağlı olarak dengesi değişen Polkadot, %10 civarında bir artışı Aralık ayı sonuna kadar göstereceği ifade ediliyor. Uzun vadeli coin yatırımı yapmak isteyenler için Polkadot birimi en uygun seçeneklerden bir tanesi olarak öne çıkacağa da benziyor.

 

Written by Kripto Egitim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

En Çok Kazandıran NFT Oyunları 2022 Star Atlas

En Çok Kazanıdıran NFT Oyun Projeleri Hangileri?

Bitcoin’in Son Durumu Ne?