in , ,

Coinbase Nasıl Kayıt Olunur?

Coinbase Borsasına Kayıt Olma İşlemleri

Coinbase nasıl kayıt olunur sorusu, kripto para borsasının günümüzde popüler olması nedeniyle merak edilen ve araştırılan konulardan bir tanesi. Üye olma işlemleri kolay bir şekilde gerçekleşmektedir. Ancak bazı durumlarda platforma üye olmak isteyen kişiler bir takım hata ve sorunlarla karşılaşmaktadır. Bu durum genellikle yanlış bilgi verilmesinden dolayı ve mail gibi doğru girilmeyen bilgiler sonucunda meydana gelmektedir. Coinbase üye olma için yapılması gerekenlerden bahsedilecek olursa;

  • Öncelikle Coinbase’nin ana sayfasına girilerek kayıt ol seçeneğine tıklamalıdır.
  • Ardından üyelik için istenen bilgilerin doğru şekilde girilmesi gerekir. Güçlü bir şifre girilmesi oldukça önemlidir. Bu konuya ayrıca dikkat edilmesi gerekmektedir.
  • Daha sonra doğrulama için maile bir bağlantı gönderilecektir.
  • Mail adresinin onaylanmasının ardından, Coinbase’e üye olunma işlemi tamamlanır.
  • Coinbase’e kayıt olamıyorum diyen kişiler, öncelikle verilen bilgileri kontrol etmeli veya mail adreslerini doğru bir şekilde girdiklerine emin olmalılardır. Farklı bir mail adresi ile tekrar kayıt olma işlemi denenebilir.

Coinbase Kayıt Olma Şartları Nedir?

Coinbase kayıt işlemlerinin başarılı bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için, bazı şartların sağlanması gerekir. Bu noktada 18 yaşında ve üzeri bir yaşta olmak gerekir. Ayrıca bu platformu kullanabilecek düzeyde fiili ehliyete sahip olmak istenilen şartlar arasında yer almaktadır. Belirtilen şartlar sağlanmadığı takdirde, üyelik işlemleri gerçekleşmeyecektir.

Coinbase’e Kayıt Olunduğunda Referans Linki Ne İse Yaramaktadır?

Coinbase referans linkine sahip olabilmek için, öncelikle kullanıcı adı ve şifre girilerek giriş yapılması gerekir. Daha sonra açılan ekranda invite friens seçeneğine tıklanmalıdır. Bu seçeneğe tıkladıktan sonra hesap sahiplerine tanımlanan davet linki görülebilecektir. Belirtilen linkin kopyalanmasında ardından, referans linkine sahip olunabilir. Coinbase kripto para borsasına referans linki sayesinde, coinbase kayıt ödülü hesapta tanımlanabilir. Bu platform, referans linki ile işlem yapan kişilere, Türk lirası üzerinden 10 dolar kazanılacağını belirtir.

Belirtilen miktar, maksimum tutar olarak belirlenmiştir. Coinbase kayıt olmak diğer platformlara göre avantajlı olabilmektedir. Çünkü farklı kazançların sağlanmasına imkân tanır. Bu platformda arkadaş daveti ile kazanacak olan tutarı, hem davet eden kişi kazanır hem de davet edilen kişi kazanmaktadır. Burada dikkat edilmesi bir nokta bulunuyor. Bu ödülün kazanılması için bazı şartların sağlanması gerekir. Sunulan referans kazancına, davet edilen kişilerin kayıt işleminin ardından 180 gün içerisinde 100 dolarlık bir işlem yapması sonucunda sahip olunabilir. Bu şartlar sağlanmadığı takdirde referans linki kullanımı boşa gidebilmektedir. Bununla birlikte ödül kazanma olanağı da sağlanmaz.

Coinbase Kimlik Doğrulama İşlemi Nasıl Yapılır?

Coinbase hesap onaylama işlemlerinin yavaş bir şekilde ilerlemesi ve onay işleminin çok uzun sürmesi rahatsız edici bir durum olmaktadır. Borsaya kayıt olmak isteyen kişiler, bilgilerini eksiksiz ve doğru bir şekilde girdikleri hâlde onay işleminin tamamlanmaması gibi bir durumla karşı karşıya kalabilmektedirler. Coinbase doğrulama hala sürüyor ve doğrulama işlemi tamamlanmıyorsa aşağıdaki adımların yapılması gerekir. Açıklanacak olursa;

  • Öncelikle Coinbase’nin internet adresine girerek sağ üst kısımda bulunan başlayın seçeneğine tıklamalıdır.
  • Daha sonra kayıt olma ile ilgili işlemlerin sırasıyla yapılması gerekir.
  • Kayıt olma işleminin ardından, profilden ayarlar bölümüne gelinmeli ve hesap limitleri bölümüne giriş yapılmalıdır.
  • Hesap limitlerine bölümüne giriş yapıldıktan sonra 1 ve 2 olacak şekilde hesap doğrulama alanı açılacaktır.
  • Doğrulama işlemlerinin sırasıyla ve doğru bir şekilde yapıldığında hesap onaylanmış olacaktır.

Coinbase Güvenilir midir?

Coinbase internet sitesine girerek, Coinbase kayıt ol seçeneğine tıkanıldığında, üyelik işlemleri gerçekleştirilmektedir. Ancak bu platforma üye olmak isteyen kullanıcılar, bazı endişeler yaşamaktadırlar. Bu borsalarda resmi bir denetimin olmayışı, güvenlik konusunda endişelere yol açmaktadır. Ancak en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase, kullanıcılar için oldukça güvenli bir platform sunmaktadır. Hem Coinbase kayıt işlemlerinin hem de gerçekleştirilen kripto para alım satım işlemlerinin güvenilir kanallar ile gerçekleştirilmesine olanak sağlanır.

Coinbase’e Kayıt Olarak 1 Milyon Dolarlık Çekilişe Katılmak İçin Gereken Tüm Detayları Bu Yazıda!!!

Written by Kripto Egitim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

stake etmek

Stake Etmek Nedir? Staking İle Nasıl Para Kazanılır?

Coinbase Yeni Yıl Referans Kodu Nasıl Edinebilirim?

Coinbase’in 1 Milyon Dolarlık Çekilişine Nasıl Katabilirim?