in ,

Coinbase’in 1 Milyon Dolarlık Çekilişine Nasıl Katabilirim?

Coinbase’in çekilişine katılmak için yapmanız gerekenler…

Coinbase yeni yıla özel yapacağı 1 Milyon Dolar’lık çekilişine katılmanız için yapacaklarınız ve referans kodunun linkine yazının içerisinden ulaşabilirsiniz.

Coinbase Yılbaşı Çekilişi mi Düzenliyor?

Coinbase yılbaşı münasebeti ile 1.000.000$ ‘lık (+14.500.000₺) bir çekiliş düzenliyor. Ve çekiliş hakkı kazanmak ücretisiz! Henüz üye değilseniz bu linkten üye olabilirsiniz!

Coinbase Yılbaşı Çekilişine Üye Olduktan Sonra Ne Yapmalıyım?

Üye olduktan sonra yaklaşık 1600TL’lik bir BONUS kazanabileceksiniz ayrıca davet ettiğiniz her arkadaşınız için (Maksimum 10) 14.500.000TL ‘lik piyangodan birer bilet kazanacksınız. Ayrıca maksimum 10 bilet hakkı olması da hepimizin şansını arttırıyor.

Coinbase Yeni Yıl Çekilişine Katılmak için Yapılması Gerekenler Neler?

Öncelikle CoinBase ‘e KriptoHaber.com.tr referans linkimiz ile üye olup 100$’lık işlem yaptığınızda 10$ (+145TL) bonus kazanacaksınız! Ayrıca gerekli adımları tamamlarsanız extra 100$ (+1450TL) daha kazanma şansı sizi bekliyor! (Unutmayın ilk yatırımınızı 180 gün içersinde tamamlamalısınız!)
ÜYE OL: https://www.coinbase.com/join/O1AKSY

Öncelikle buradan (https://www.coinbase.com/join/O1AKSY) üye olduktan sonra belgelerinizi yükleyin. Selfie çekerken yüzünüzü yakın tutun. Kredi kartı ekle aşamasına geldiğinizde, önce kartı ekle butonuna basınız ardından çıkan ekranda sağ üst köşedeki çarpı işaretine basarak kart ekleme adımını atlayabilirsiniz. Kart bilgisi girmeniz zorunlu değildir. Bu adımı ilerleyen süreçlerde kripto para alım satımı yapmak istediğinizde kullanabilirsiniz. https://www.coinbase.com/join/O1AKSY

NOT: Önca Coinbase sitesinden üye olduktan sonra telefonunuza Coinbase uygulamasını yükleyip belge yükleme ve onay işlemlerini uygulamadan yaparsanız çok daha kolay ve hızlı onay alırsınız.

Coinbase Yılbaşı Çekilişine Nasıl Kayıt Olabilirim?

Coinbase Yılbaşı Çekilişinden Quiz’leri (Test) Yaparak 100$ Nasıl Kazanabilirim?

Aşağıdaki linklerde aktif quizler mevcut üye olduktan sonra quizlere sırası ile katılabilir ve öğren kazan sayfasından adım adım cevapları doldurarak kazanmaya devam edebilirsiniz. Öğren-Kazan sayfasında bulamadığınız quizler için aşağıda derslerin sırası ile linklerini paylaşıyor olacağım. Quizleri bitirdikten sonra kart ekle kısmını tamamlamış olmanız gerekiyor o sayfayı gördüğünüz zaman diğer quize geçebilirsiniz. Aşağıda quizleri nasıl alacağınızı da sizler ile paylaştık, oradan yardım alabilirsiniz;

https://www.coinbase.com/earn/fetch/lesson/1

https://www.coinbase.com/earn/amp/lesson/1

https://www.coinbase.com/earn/stellar/lesson/1

https://www.coinbase.com/earn/the-graph/lesson/1

https://www.coinbase.com/earn/compound/lesson/1

https://www.coinbase.com/earn/clover-finance/lesson/1

Tüm belgelerinizi yüklendikten en az 48 saat kadar sonra quizleri yapabiliyor olacaksınız. Dolayısı ile bir an önce belgelerinizi tamamlamanızı ve onay beklemenizi öneririz. Bu sırada diğer bonuslar için 100$’lık bir yatırım yapabilir veya makalemizi arkadaşlarınız ile paylaşarak yeni referanslar elde edebilirsiniz… Belge onayınızı ara ara kontrol etmeniz gerekiyor, fakat tekrar tekrar belge yüklemeyin, size belge onaylandı maili geldiyse tekrar yüklemeye gerek yoktur sadece bekleyin. Eski tip kimlikler de halen kabul ediliyor.)

Coinbase’de Her Zaman Hediyeler Oluyor Mu?

Coinbase borsası eskiden de olduğu gibi yine hediye kripto para dağıtmaya devam ediyor. Yatırım zorunlu değil. Sadece testleri geçerek bile kazanabiliyorsunuz. Ufak yatırımlar ile ekstra kazanmak da cabası. Coinbase bildiğiniz üzere Amerika merkezli en büyük kripto marketlerden birisi. Sitelerinde Learn&Earn (Öğren ve Kazan) kısmı da bulunuyor. Bu bölümde kullanıcılar kriptopara ile ilgili dersleri öğrendikçe siteden ödüller de kazanıyorlar.

Coinbase’de Aktif Olan Sorular Neler?

Şu an aktif olan programda soruları cevapladığınızda:

  • 3$ Clover Finance CLV
  • 4$ The Graph GRT
  • 9$ Compound Comp 10$ Stellar
  • 3$ AMP
  • 3$ Fetch

Toplamda 320 liralık bir ödül coinbase hesabınıza yükleniyor. (Bu işlemler yaklaşık 5 dakikanızı alacak)

Coinbase Quiz’ini Yapmanız İçin Gerekenler Neler?

1-Coinbase sitesine üye olmak için: https://www.coinbase.com/join/O1AKSY

Ayrıca bu linkten üye olup hesabınıza 100 dolar üstü bir para atıp coin alım satımı yaparsanız da ekstra 10 dolar daha kazandığınızı hatırlatmak isterim. (Bunun için 100 dolar yatırıp bir işlem yapıp geri çekmeniz yeterli. Size verilen hediyelerle 100 dolarlık al sat yaparsanız da 10 dolar daha alırsınız.

Benim hesabım doğrulanmış olduğu için doğrulanmamış hesaplara da ödül veriliyor mu bilmiyorum. Ama Coinbase zaten güvenilir bir site olduğu için kyc (belge doğrulaması) yapın kafanız rahat olsun.

2-Learn and Earn (Öğrenin ve kazanın)

Sol menüden “Learn and Earn” sayfasına girmek ve sırasıyla dersleri almak. Bu linkten de öğren kazan sayfasını açabilirsiniz: https://www.coinbase.com/rewards

Clover, The Graph ve Compound quizleri var. Onlara tek tek tıklayın önce video çıkacak next lesson butonuna tıklayın şıklar gelecek. Sorunun doğru yanıtıni verene kadar şıkları deneyin. Yanlış cevap verdin elendin falan yok herkes ödülü alana kadar deneyebilir

Dediğim gibi bu derslerde sorulan sorulara yanlış cevap vermeniz önemli değil site sizi yanlış diye uyarıyor zaten istediğiniz kadar seçeneği deneyebilirsiniz.

$3 Clover Ödülü için sırayla Next Lesson tıklayıp ilerleyiniz.

4$ The Graph VE 9$ Compound içinde aynı şekilde sırayla Next Lesson tıklayıp diğer soruya gecerek ilerleyiniz.
3-Bakiyeyi Çekme

İşlemleri tamamladıktan sonra Asset (Portföy) kısmında ödüllerinizi görebilirsiniz.

Bu coinleri uzun vade elinizde tutabilirsiniz veya isterseniz en az komisyonla XLM(Stellar Lumens) ye çevirip binance veya kullandığınız borsalardan birine çekebilirsiniz.
Bunun içinde sitenin sağ üstünde bulunan Buy/Sell(Al/Sat) butonuna tıklayıp Convert(Dönüştürme) kısmına girip aşağıdaki gibi From: Compound To: Stellar Lumens seçip Convert All(Tümünü Dönüştür) e basarsanız elinizdeki Compoundları XLM ye çevirmiş olursunuz.

Önce Convert Compound daha Sonra Conver now a tıklayıp XLM ye çevirebilirsiniz.
Bunu diğer kazandığımız CLV ve GRT içinde yapıp tüm coinlerimizi XLM ye çevirebiliriz. Daha sonra Sağ üstteki Send/Receive(Gönder/al) butonuna basıp XLM seçip XLM lerinizi göndermek istediğiniz alıcı adresinizi ve tutarınızı yazıp yollayabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, umarım faydalı olmuştur. Referans linkim üzerinden üye olup 100 dolarlık kripto para alım satımı yaparsanız da 10 dolar daha kazandığınızı hatırlatmak isterim

Written by Argi Dünyası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Coinbase Nasıl Kayıt Olunur?

Binance‘e Nasıl Üye Olunur?