in ,

Airdrop ve Borsa Airdropları Nedir?

Bilgilendirme yazımız…

Değerli KriptoHaber okurları hepimizin sevdiği ortak bir konu ile karşınızdayım. Kripto dünyasında para kazanmanın sınırsız yolu vardır. Bunlardan bazıları yatırım ister bazıları istemez. Bizleri en çok cezbedende yatırımsız, stressiz para kazanmaktır. Airdrop Nedir?

Airdrop nedir 2022 nasıl açılır?

Bizim bu yazıda inceleyeceğimiz konu yatırımsız bir para kazanma yöntemi olan airdrop olayıdır. Airdrop ifadesinin tanımını yapacak olursak: Airdrop genellikle belirli eylemleri tamamlayan veya belirli kriterleri karşılayan kullanıcılara bir token rezervinin dağıtımını ifade eder. Örneklendirecek olursak bu olayın halk fuarlarında sizlere tanıtım amaçlı verilen kalem, defterden farkı yoktur. Kısa sürede fazla topluluğa ulaşmanın, projenizi herkese duyurmanın en kolay yolu projenizle ilgili airdrop yapmaktır. Bu konuyu proje airdropları ve borsa airdropları olarak iki alt başlık altında inceleyeceğiz. Hangi airdropta hangi şartları sağlamak gerekir bunlara bir bakacağız. Airdrop Nedir?

Proje Airdropları Nedir?

Proje sahipleri tarafından yapılacak olan airdroplar resmi hesaplardan duyurulur. Belli bir tarih aralığında katılım sağlamanız gerekir. Proje tanınsın daha çok kişi projeye dair bilgilensin diye düşünülerek airdrop yapılır. Bu zamana kadar geçmişte birçok airdrop yapılmıştır. Her ay bir sürü projenin çıktığını düşünürsek çoğunluk olarak projeleri tanıtma amaçlı airdroplar yapılmaya devam edecektir. Airdroplar yatırım gerektirmese de proje şirketleri tarafından sizden bazı görevleri yapmanız istenir. Sosyal medya hesaplarının takibi, paylaşılan tweetlerin beğenilip retweet edilmesi, yorumlara arkadaşlarınızı etiketlemek gibi bazı kolay görevlerdir. Görevleri yaptıktan sonra katılımcılar arasından çekiliş yapılarak kazananlara coinler dağıtılır. Her yapılan airdrop farklı şartlar gerektirmektedir.Sıkı bir takiple airdropları takip ederek yatırımsız bir şekilde para kazanabilirsiniz.

Proje airdroplarına katılım sağlamak için mutlaka bir kripto cüzdanınızın olması lazım. Metamask olabilir. Yukarda söylediklerimiz için de Twitter ve Telegram hesaplarına ihtiyacınız vardır. Bu 3 şey dışında başka bir şeyin gerekeceğini düşünmüyorum.

Borsa airdorpları neler?

Borsa Airdropları Nedir? Nasıl Katılabiliriz?

Borsalardaki airdroplar eski veya yeni kullanıcılara özel olabilir. Şöyle ki bir borsanın uzun zamandan beri destekçilerindensinizdir. O borsada işlemler yapmış belli bir hacime ulaşmışsınızdır. Borsada sadık yatırımcılarına bir teşekkür hediyesi, bir ödül olarak sizlere airdrop verebilir. Geçmişte bu şekilde birçok airdrop olmuştur.

Yeni kullanıcılar için verilen airdrop borsadaki yapılan işlem hacmini artırmaya yöneliktir. Sizleri o borsada yatırım yapmaya teşvik etmek içindir. Şartlar tabi ki borsadan borsaya değişir. Bazısında kimlik doğrulama airdrop için yetebiliyorken bazılarında belli bir miktar para yatırmanızı isterler. İlk yatırmaya yönelik yüzde 5 bonus gibi airdroplar olabilir.

Gündemde birçok borsa vardır. Yeni eski fark etmeksizin borsaların hepsi takip edilmeli fırsatlar tek tek incelenip para kazanmak için her detayı öğrenmek gerekir. Yeter ki siz bir şeyler için çabalayın eninde sonunda emeklerinizin karşılığınızı illaki alacaksınızdır.

Siz değerli okurlarımızı düşündüğümüzden birkaç önemli hususa değinmek istiyoruz. Özellikle Metamask ve benzeri cüzdanları aktif bir şekilde kullananlar dikkatle okusunlar. Şimdi tamam airdrop olayı bazen çok cezbedici olabiliyor. Yatırım yapmadan kolay para kazanmayı herkes istiyor. Bu noktadaki arzunun çok olmasından ötürü bazı insanlar sizin emek verip kazandığınız paranızı çalmak için böyle konuları seçebiliyorlar. Sizden ricamız lütfen çok dikkatli olun. Bilmediğiniz airdrop ve site linklerine tıklamayın. Bilmediğiniz bir coinin kontratını Metamask cüzdanınıza eklemeyin. Şayet böyle şeyler yaparsanız; hırsızlar için açık kapı bırakmış oluyorsunuz ve sizin paranızı 5 10 dakika içinde kendi hesaplarına çekebiliyorlar. Bu yüzden çok dikkatli olmanızı istiyoruz. Yeni bilgiler için KriptoHaber’i takip etmeye devam edin.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler:
FTX Europe, Web3 ve Müzik Festivallerinin Geleceğini İnşa Etmek İçin Tomorrowland ile Ortaklık Yapıyor!

Kadena Coin Yükselişte!

Polkadot (DOT) 2022 Fiyat Analizi. Polkadot 19 Doları Geçebilecek Mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Afrika Uluslar Kupası ve Binance

Binance 2022 Afrika Uluslar Kupası’na Sponsor Oldu

Flux fiyat analizi 2022

Flux (FLUX) Coin 2022’de Yükselir Mi? FLUX Fiyat Analizi