in ,

Flux (FLUX) Coin 2022’de Yükselir Mi? FLUX Fiyat Analizi

Flux (FLUX) fiyat analizinin yanı sıra, fiyat beklentisini ve 2022’de muhtemel hedefleri neler?

Flux (FLUX) fiyat analizinin yanı sıra, fiyat beklentisini ve 2022’de muhtemel hedeflerini ele aldığımız incelememizde Flux’un projesine ve amacına da değineceğiz. Flux (FLUX) 2022’de yükselir mi? Düşer mi? Bu bir inceleme yazısı olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Flux (FLUX) Fiyat Analizi ve Fiyat Hareketleri 2022

flux teknik analizi 2022

Flux (FLUX) fiyat analizinin yanı sıra kısa vadeli hareketlerini inceleyeceğimiz yazımızda potansiyel fiyat beklentilerine de değineceğiz. Yukarıda 4 saatlik grafikte Flux’un yükselen kanal içerisinde hareket ettiğini görüyoruz. Flux (FLUX), Bitcoin”deki düşüşüne rağmen trendini bozmadı. Destek direnç arasında yukarı yönlü trendine devam eden Flux yazımızın yazıldığı şu an itibariyle 2.92 dolardan işlem görüyor. Direnç noktasından tepki alıp almayacağı dikkatle izlenmeli.

Flux (FLUX) Fiyat Beklentisi 2022

Flux (FLUX) 2022’de yükselir mi? Flux, destek bölgesinden direnç noktasına doğru yükselişini sürdürüyor. Direnç noktasında vereceği tepki dikkatle incelenmeli. Flux, direnç noktasından tepki alıp aşağı yönlü harekete geçerse destek çizgisine geri dönecektir. Direnç noktasının kırılması durumunda 3.45 dolar seviyelerini görebiliriz. Flux daha öncede kanal üstünde fake hareketler yapıp kanalın içine girmişti bu yüzden hareketleri yakından takip edilmeli.

Flux coin teknik göstergeleri 2022

Teknik analiz ölçüleri seçilmiş zaman dilimleri için gerçek zamanlı rating değerlerini gösterir. Hareketli Ortalamalar, Osilatörler ve Pivotlar. Sonuçlar hızlı bir bakışla incelenebilir. Flux (FLUX) teknik analiz göstergelerinde AL sinyali veriyor. Bu bilgiler tradingview sitesinden alınmıştır.

Flux (FLUX) Projesi Nedir?

Eskiden Zelcash olarak bilinen kripto para birimi, 27 Mart 2021’de Flux olarak yeniden adlandırıldı.

CoinMarketCap’e göre Flux, 440 milyon coin arz sınırına ve 221,55 milyon coin dolaşım arzına sahip.

Flux (FLUX) kripto para birimi, bulut altyapıları için merkezi olmayan bilgi işlem hizmetleri ve bir hizmet olarak blok zinciri çözümleri paketi olan Flux ekosisteminin çalışmasını kolaylaştırmak için yerel bir yardımcı para birimidir.

Flux madenciliği, Blockchain teknolojisindeki fikir birliği algoritmasını çözmek için bir ekran kartından gelen hesaplama gücünün kullanıldığı bir iş kanıtı (PoW) protokolü kullanır.

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Airdrop nedir 2022 nasıl açılır?

Airdrop ve Borsa Airdropları Nedir?

NFT'nin geleceği 2022

NFT’lerin Geleceği 2022 – NFT Pazarı Büyümeye Devam Edecek Mi?