in ,

2022 SHIB Token Yakma Yılı Mı Olacak?

2022’de ne kadar SHIB yakılacak? Yakım işlemi arzı ve fiyatı etkileyecek mi?

2022’de SHIB yakımı ne kadar olacak? Shiba Inu yakımı arzı ve fiyatı nasıl etkileyecek? 2022 Shiba Inu (SHIB) tahminine ve daha birçok detaya yazımızın içerisinde ulaşabilirsiniz. Keyifli okummalar.

2022 Shiba Inu (SHIB) Yakımı

Shiba Inu (SHIB) yakma çabasının bir parçası olarak, dokuz şirket belirli bir kar yüzdesini veya belirli bir parasal tutarı yakmak için işbirliği yapma kararı aldı.

Shiba Inu (SHIB) token yakma, son birkaç gün içinde istikrarlı bir şekilde ilerlemiş görünüyor. Örneğin, ilk kripto tabanlı plak şirketi  Bigger Entertainment’in kurucusu ve CEP’su  Steven Cooper tarafından 3 Ocak’ta 2.75 milyonluk bir Shiba Inu token yakma işlemi gerçekleştirdiğini duyurdu.

Cooper, şirketin yakma kampanyasına 20 Ekim 2021’de başlamasından bu yana toplam 889.483.100 SHIB jetonun yakıldığını açıkladı. Copper attığı tweette şu ifadeleri kullandı.

Bir 2.75 milyon SHIB daha sonsuza kadar gitti. 20 Ekim’de kampanyamızı başlattığımızdan beri toplam yakılan miktarımız 889.483.100’e ulaştı. 2022’nin getireceği şeyler için heyecanlıyız!

SHIB yakma sözü veren dokuz şirket arasında Shiba Coffee Company, Bigger Entertainment, The Vibe Maquillage, Marklien, Precious Paws Save The F*cking Trees gibi şirketler bulunuyor.

Ayrıca Cooper, firmanın SHIB müzik NFT satışından en iyi şekilde yararlanmak için şirketin Polygon ağına geçtiğini söyledi. Ethereum ile ilişkili gaz fiyatlarının çok pahalı olduğunu ve bu nedenle istedikleri kadar SHIB yakamadıklarınnı söyledi.

NFT satışımızdan en iyi şekilde yararlanmak için Polygon ağına geçtik. Ethereum gaz ücretleri çok yüksek olduğu için istediğimiz kadar SHIB yakamıyoruz.

Şirketlerin SHIB yakma oranı belli değil Yanmaya katılan her şirket farklı oranlarda yakma işlei gerçekleştirecek.

2022 SHIB yakımı

2022 Shiba Inu (SHIB) Tahmini

Yakmaya daha fazla şirketin katılmasıyla, yatırımcılar 2022’de SHIB’den daha fazla fiyat hareketi görebilecektir. İlginç bir şekilde Shiba Inu, 80.000’den fazla yeni sahip eklenmesine rağmen 2021’i Aralık ayındaki 6 milyar dolarlık çıkışla geride bıraktı.

Aralık ayından bu yana artan yatırımcı sayısına rağmen token sürekli baskı altında. Bu durumda, yeni sahiplerin Shiba Inu’nun değerine zarar veren satış baskısına karşı koymak için yeterli SHIB satın almadıkları anlamına geliyor.

Dahası, SHIB geliştiricilerinin büyük token yakmalarına rağmen  Aralık ayında fiyat düşüşü gerçekleşti. Daha önce 20 Aralık ile 26 Aralık arasında 1.140.746.704 SHIB jetonun yakıldığını ve tüm ay boyunca neredeyse 2 milyar jeton yakıldı.

Yakma faaliyetleri nedeniyle SHIB arzında da azalma meydana geliyor. Bunun fiyat artışı için bir faktör olup olmayacağını zaman gösterecek.

Shiba Inu 2021’de CoinMarketCap’te 188 milyondan fazla görüntüleme ile en çok görüntülenen kripto para oldu. Shiba Inu (SHIB) yazının yazıldığı an itibariyle 0,00003325 dolardan işlem görüyor.

İlginizi Çekebilecek Yazılar:

2022 Dogecoin Fiyat Tahmini ve Teknik Analizi

2022 Kripto Para Gelişmeleri Neler?

 

 

 

 

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Nvidia Metaverse 2022

Nvidia, Metaverse-Build Yazılımını Ücretsiz Yapacağını Açıkladı!

GALA coin fiyat beklentisi

2022 GALA Coin Tahmini! GALA Fiyat Analizi