in ,

2022’de Solana’yı Geçebilecek 4 Kripto

Yeni yılda SOL’ün rakipleri kimler?

Solana (SOL) 2021’de durdurulamaz görünüyordu. 1 Ocak’ta yaklaşık 85 milyon dolarlık piyasa değeri ile kripto listelerinde 120. sıradaydı. Yazı yazdığımız sıralarda CoinMarketCap’e göre neredeyse 54 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile beşinci sırada yer alıyor. Yılın başından bu yana %11.000’in üzerinde büyüdü.

Solana'yı geçecek kripto paralar

Daha da büyüyebilir mi? Ve piyasa değeri açısından onu geçebilecek herhangi bir kripto var mı? Söylemesi zor – özellikle Solana daha fazla teknik aksaklık yaşamıyorsa ve geliştiriciler platformunda uygulamalar oluşturmaya devam ediyorsa. Aslında, bazıları Solana’nın sonunda Ethereum’u (ETH) geçebileceğini söylüyor.

2022 Yılında Potansiyel Solana Gidişatı Nasıl Olacak?

Kesin olan bir şey var ki, Solana gelecek yıl %11.000 getiri sağlamayacaktır. Ancak kazanımlarını koruyabilirse, pek çok şeyin onu geçebileceğine imkan verilmiyor.

Ancak Solana’nın güneşini kapatabilecek birkaç potansiyel bulutlar da var:

Birçoğu Solana’nın diğer platformlardan daha merkezi olduğunu söylüyor. Sorun, Solana’nın ağında bir düğüm çalıştırmanın benzer akıllı sözleşmeli kripto ekosistemlerine göre daha maliyetli olması, bu da daha az düğüm olduğu ve sistemin bazılarının istediği kadar merkezi olmayan olmadığı anlamına geliyor. Ancak Solana çözümler üzerinde çalışıyor, bu yüzden bu izlenmesi gereken bir alan.

Teknik zorluklar yaşayabilir. Eylül ayında, Solana ağı 17 saat boyunca kapalıydı ve geliştiriciler bunu “kaynak tükenmesi” ile suçladı. Solana, Ethereum kadar yol testi yapılmadı ve daha fazla sorun yatırımcının güvenini bozabilir.

Daha yeni, daha hızlı ve daha ucuz bir kripto tarafından geride bırakılabilir. Solana’nın ana ağını yalnızca 2020’de başlattığını unutmayın. SOL’ün gök gürültüsünü çalmak için henüz adını bile duymadığımız bir proje olabilir. Artı, kripto kararsız bir endüstridir ve fiyatın saf spekülasyon tarafından ne kadar artırıldığını bilmek zordur.

Solana bocalarsa ve koşullar diğer kriptoların büyümesi için uygunsa, 2022’de 54 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşabilecek veya hatta aşabilecek olanlardan bazıları:

Solana’yı Geçebilecek Coin’ler 2022

1. Cardano (ADA)

Solana, bu yılın başlarında Cardano’yu geride bıraktı, ancak piyasa değeri açısından bu iki en iyi kripto arasında pek bir şey yok. Cardano’nun gelişime yönelik yavaş ve istikrarlı yaklaşımı bazı yatırımcıları hayal kırıklığına uğrattı. Bununla birlikte, önemli bir oyuncudur ve her geliştirmeyi kullanıma sunmadan önce stres testine tabi tuttuğundan, teknik veya güvenlik sorunlarından etkilenme olasılığı daha düşüktür.

Cardano gelişmekte olan dünyadaki çeşitli hükümetler ve kuruluşlarla da ilişkiler kurmuştur. Bu, gerçek dünya çözümleri sunmak için iyi bir konumda olduğu anlamına gelir. Kurucu Charles Hoskinson, Cardano’nun 2022 yol haritasını belirlediğinde, çeşitli yeni projelerin başlatılmasının yanı sıra Afrika’daki birçok insana merkezi olmayan finans hizmetleri getirme potansiyeline söz verdi.

Solana’yı geçmek için gereken kazanç yüzdesi: %18

2. Evren (ATOM)

“Blockchain’lerin interneti” olarak adlandırılan Cosmos, farklı blok zincirlerinin birbirleriyle iletişim kurmasını kolaylaştırıyor. Şu anda, örneğin Solana’da Ethereum ağı üzerine kurulu jetonları kullanmak zor olabilir. Bu kripto para birimi endüstrisi geliştikçe birlikte çalışabilirlik çözümlerinin öneminin artacağı anlamına geliyor.

Solana’yı geçmek için gereken kazanç yüzdesi: %685

3. Sandbox (SAND)

Popüler metaverse belirteci Sandbox, bu yıl zaten olağanüstü getiriler elde etti, ancak Sandbox’ın tankta hala biraz mazotu kalmış olabilir. Ark Invest’ten Cathy Wood, metaverse’nin trilyonlar değerinde olacağını düşünüyor ve bu düşüncesinde yalnız değil.

Sandbox, son üç ayda %850’nin üzerinde ve yılın başlangıcından bu yana %16.000’in üzerinde büyüdü, bu nedenle spekülatörler tarafından yukarı itilmesi ve bir düzeltme yapılması için iyi bir şans var. Bununla birlikte, meta veriye olan ilgi artmaya devam ederse, Sandbox Solana’yı geçmek için bir rakip olabilir.

Solana’yı geçmek için gereken kazanç yüzdesi: %880’in üzerinde

4. Livepeer (LPT)

Livepeer blok zinciri teknolojisinin kullanımında yükselen bir eğilimi örneklemektedir: merkezi olmayan altyapı. Kullanıcılar, kullanılmayan bilgisayar işlem güçlerini ağa katkıda bulunarak LPT belirteçleri kazanabilirler. Bu, Livepeer’ın pahalı altyapıya bir servet harcamadan video akışını destekleyebileceği anlamına gelir. Müşteriler daha ucuz videolar elde eder ve Livepeer katkıda bulunanlar LPT ödülleri kazanır.

Solana’ya yaklaşmak istiyorsa Livepeer’ın kat etmesi gereken uzun bir yol var. Gerçekten de, şu anda piyasa değerine göre 103. en büyük kripto para – geçen yıl bu zamanlar Solana’nın listelerde oturduğu yerden çok uzakta değil. Bu tür bir uygulama, 202’de izlenmesi gereken bir trend olabilir.

Solana’yı geçmek için gereken kazanç yüzdesi: %6,250’den fazla

Written by Argi Dünyası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

GALA coin fiyat beklentisi

2022 GALA Coin Tahmini! GALA Fiyat Analizi

2022 kripto para borsaları

2022’de Kullanılabilecek En İyi 5 Kripto Para Borsası