in ,

Çin’in İnternet Devi WeChat, NFT Platformlarını Kısıtladı!

Tencent’e ait NFT platformu ve Ant Group, kullanıcı sözleşmelerini güncelledi.

Çin hükümeti NFT’ler konusundaki tutumu konusunda nispeten sessiz kalsa da, sosyal medya devleri hükümetin baskısından korkarak NFT platformlarının hesaplarını engellemeye başlıyor. Geçtiğimiz günlerde çin internet devi WeChat, Nft Yasağı getirdi. 2022‘de Çin’de başlayan NFT yasağı furyası we chat’in nft’yi yasaklaması ile devam ediyor… WeChat Nedir? 2022’de WeChat’i yeni ne gibi yaptırımlar bekliyor gibi soruların cevapları bu yazımızda. WeChat Nft Yasağı!

WeChat Nft Yasağı!

WeChat Nft Yasağı!

WeChat Nft Yasağı! WeChat, yasadışı ticaret politikasını ihlal ettiği iddiasıyla çeşitli dijital tahsilat platformlarının hesaplarını kaldırdı. Bu arada, Tencent’e ait NFT platformu ve Ant Group, kullanıcı sözleşmelerini güncelledi.

WeChat’in son zamanlardaki kısıtlamasının vurduğu NFT platformlarından biri, bölgedeki hiper bir NFT projesi olan Xihu No.1’dir. Yerel haberler ayrıca Dongyiyuandian’ın resmi uygulamasının yasaklandığını iddia ediyor. WeChat Nft Yasağı!

Çinde Nft Yasaklandı! WeChat Nedir? We Chat 2022

Ant Group’a gelince, WhaleTalk NFT platformu, dijital koleksiyon ürünleri ticareti için tezgah üstü (OTC) masa kullanma cezasını artırmak için politikasını güncelledi. Google tarafından çevrilen rapordan bir alıntı şöyledir:

Dijital koleksiyonların uyumluluğunun net olmadığı arka planda, birçok platform ilgili davranışların daha fazla fermantasyonunu önlemek için ihlalleri aktif olarak engellemeye başladı.

 

Çinde Nft Yasaklandı!

NFT’lerin Çin’de açıkça yasaklanmadığını belirtmekte fayda var. Ancak, NFT’lerle ilişkili her türlü spekülatif ticaret yasaktır. WeChat’in Nft yasağından sonra diğer platformlar ne yapacak?

Düzenleyici belirsizliğin ortasında, birkaç Çinli şirket NFT çoğunluğuna atladı. Geçen hafta, Çinli sosyal medya devi Weibo, NFT pazaryeri TopHolder’ın lansmanını duyurdu. Ekim ayında McDonald’s, Çin pazarındaki 31. yıl dönümünü kutlamak için bir dizi 188 NFT’yi piyasaya sürdü. WeChat Nft Yasağı!

 

Çin’in Popüler Mesajlaşma Uygulaması WeChat!

Son günlerde adını sıkça duymaya başladığımız popüler mesajlaşma uygulaması WeChat, aynı zamanda bir sosyal medya uygulamasıdır. WeChat, dünyanın dört bir tarafında bir milyardan fazla kullanıcıya sahiptir.

WeChat Nedir?

Son günlerde popüler olan WeChat, Çin merkezli mobil ve masaüstü bir ücretsiz mesajlaşma servisidir. Wechat arkadaşlarınız ile sohbet etmenin yanı sıra dosya paylaşımına da olanak sağlayan bir uygulamadır!

WeChat İndir!

WeChat indirme linklerini aşağıda bulabilirsiniz;
WeChat Apple / Ios Tıkla İndir!
WeChat Google Play / Android Tıkla İndir!
WeChat Masaüstü / Windows Tıkla İndir!
WeChat Masaüstü / Mac Tıkla İndir!
WeChat Masaüstü / Web Browser Tıkla İndir!

 

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

SushiSwap, DAO Sorumluluğunu Sınırlamak İçin İsviçre Yasal Yapısını Önerdi.

Firepin Token Nedir? 2022’de Yeni Bir Axie Infinity Veya Solana Mı Geliyor?

Rusya’nın Saldırganlığı Bitcoin ve Kriptoyu Nasıl Etkiledi?

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Firepin Token Nedir?

Firepin Token Nedir? 2022’de Yeni Bir Axie Infinity Veya Solana Mı Geliyor?

Ukrayna ve Rusya'da Bankalar Bazı Kripto Transferlerini Engelleyebilir!

Ukrayna ve Rusya’da Bankalar Bazı Kripto Transferlerini Engelleyebilir!