in ,

Shiba Coin Geleceği İle ilgili Tahminler!

Shiba coin 2022’de yükseliyor mu? Shiba coin geleceği ile ilgili en son haberler!

Shiba Coin geleceği ile ilgili olarak son zamanlarda birçok spekülasyon ortaya çıkmış durumda, bu spekülasyonları Shiba Inu (SHIB) kripto para biriminin de değeriyle ilgili farklı ve absürt durumların meydana gelmesine yol açıyor. Bu durum da insanların akıllarında aynı soruları doğuruyor. Shiba coin fiyat yükselir mi? 2022 shiba coin tahmini, Meme coinler güvenilir mi? 

Shiba Coin Geleceği

Shiba Token İle İlgili Tartışmalar

Tabi ki de bu manipülasyon içerikleri davranışların tek sebebi bu değil, daha başka ve daha önemli nedenleri de mevcut. Bu nedenlere şöyle bir bakacak olursak;

  • Büyük yatırımcıların yani balinaların dengesiz vaatleri, buna en iyi örnek Elon Musk olacaktır.
  • Shiba Coin Geleceği ile ilgili bir diğer belirsizlik nedeni de arkasında ciddi bir proje olmaması denilebilir. İnsanlar bu kripto paraya güvenip güvenmemekte son derece kararsız kaldıklarından yatırımlarıyla çok fazla oynayabiliyorlar ve bu da yükselişin önüne geçiyor.
  • Yeni kripto para borsalarında sıklıkla yer bulduğu için patlama yapması bekleniyor, ancak bir türlü bu patlama meydana gelmiyor.

Tüm bu sebepler Shiba Coin Geleceği ile ilgili olarak birçok farklı tartışmanın ortaya çıkmasına yol açıyor. Bir kripto para için bu tip durumlar kimi zaman olumlu bir yansımaya neden olurken artık bunlar Shiba Coin için olumlu değil, daha ziyade olumsuz etkiler açığa çıkartıyor.

 

2022 shiba coin tahmini

Shiba Coin Ne Zaman Yükselecek? Shiba Coin Geleceği!

Shiba Coin Ne Zaman Yükselecek, Shiba coin geleceği nasıl sorusu bu günlerde insanların akıllarını hayli karıştırıyor. Birçok kişi bu soruların yanıtını arıyor ve tabi ki de birçok kişi de böyle bir şeyin asla tekrar yaşanmayacağını iddia ediyor.

Bir kripto para biriminin ya da farklı bir emtianın değerini ne zaman yükselteceği ile ilgili net bir şey hiçbir zaman söylenemez. Ancak burada ortaya çıkan farklı durumlar hep birlikte değerlendirilmeli ve buna göre bir karar alınmalıdır. Artık herkes Shiba Coin geleceğinde 1$ gibi bir değere ulaşmasının olanaksız olduğunu biliyor, bu çok hayali bir hedef. Artık Elon Musk gibi büyük yatırımcıların bile saçma sapan manipülatif davranışları karşılık vermemeye başladı. İşte tüm bunlar Shiba Coin’in çok parlak bir geleceği olmadığını bize yansıtıyor. Bu durumun diğer sebepleri de şöyle sıralanabilir;

  • Arkasında güçlü bir proje olmadığı için insanların bu kripto para birimine güvenememesi,
  • Manipülatif iddialar nedeniyle yarınının belli olmaması,
  • Uzun zamandır aynı noktalarda takılı kalmış olması.

İşte bu nedenlerden dolayı birçok kişi Shiba Coin Ne Zaman Yükselecek sorusuna negatif cevaplar veriyor ve shiba coin geleceğini gerçek anlamda hiçbir zaman çok fazla yükselmeyeceğini düşünüyor. Böylesi bir kripto para birimiyle ilgili bir yatırım tavsiyesi yapmak son derece olanaksız. Bu nedenle farklı seçeneklere yönelmek ve eğer mümkünse her ihtimale karşı Shiba’ya minik bir yatırım yapmak akıllıca olabilir.

Bunların dışında ayrıca 2022 yılında Bitcoin’e neler olacak konusuyla ilgili de bilgi almak isterseniz ilgili yazımızı okuyabilir ve buradaki tespitlere göre yatırımlarınızı şekillendirebilirsiniz.

Gate.io Kayıt Olma ve Shiba Coin Satın Alma!

Shiba inu alışverişi yapmak için Gate.io Üyeliğiniz yok ise;
Gate.io %40 Komisyon İndirimli Referans Linkimizden üyeliğinizi gerçekleştirebilirsiniz…
İndirimli Referans Linki: https://www.gate.io/signup/9160386

 

KriptoHaber: İlginizi çekebilecek diğer yazılar;

SHIB Fiyat Tahmini 2022 Shiba Coin Satın Alma Zamanı Geldi Mi?

Shiba Inu (SHIB) Coin 2022’de Yükselir Mi? SHIB Fiyat Analizi

Sandbox VS Shiba Inu 2022’de Kazanan Kim Olacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bitcoin fiyat analizi

Bitcoin’De Boğa Sinyalleri Gelmeye Başladı Mı?

NFT'lerinizi Nasıl Güvende Tutabilirsiniz? NFT Dolandırıcılığı Önlemleri!

NFT’lerinizi Nasıl Güvende Tutabilirsiniz?