in , , , , ,

Render Network ile Multicoin Capital Arasında Dev Anlaşma!

MultiCoin Network tarafından Render Network’e yapılan 30 milyon dolarlık yatırım büyük ses getirdi.

GPU hesaplamanın gücünü, bağlı 3D varlıkların merkezi olmayan bir ekonomisine dönüştüren ilk ağ olan Render Network Pixar’ın güçlü 3D işlemesine merkezi olmayan bir alternatiftir. 3D görseller için uzaktan işleme gücü sunan bir P2P ağı olan Render Network, Multicoin Capital liderliğinde sermayesini 30 milyon dolar artırarak toplamda 50 milyon dolar finansman sağladığını duyurdu. Beeple Destekli Render Network, Solana, Alameda ve diğer melek yatırımcıların katkısı ile bütçesini 30 Milyon Dolar Artırdı. Multicoin Capital ve Render Network, yeni nesil NFT’ler ve sürükleyici Metaverse akış deneyimlerinden dağıtılmış, GPU oluşturma üzerine inşa edilmiş ağın yeteneklerini genişletmek için işbirliği yapacak.

MultiCoin Capital ve Render Network Arasında 30 Milyon Dolarlık Anlaşma!

Render Network’ün blok zinciri odaklı 3D oluşturma ağı, bu yılki NFT pazarındaki patlama sırasında, ünlü sanatçı ve proje danışmanı Mike “Beeple” Winkelmann da dahil olmak üzere bir dizi yaratıcı tarafından kullanıldı . Şimdi, büyüyen meta veri tabanına dikkat çekerek, Render Network yeni bir 30 milyon dolarlık yeni bir finansman ortaklığını duyurdu.

 Multicoin Capital tarafından yönetilen Render Network’ün “stratejik” finansman turuna Solana Foundation, Alameda Research, Sfermion ve melek yatırımcılar Bill Lee ve Vinny Lingham da katıldı.

Aynı zamanda Multicoin Capital’in kurucu ortağı ve yöneticisi olan Kyle Samani konu ile ilgili twitter üzerinden yaptığı açıklamada; “Bugün, Multicoin Capital’in Render Network’e 30 milyon dolarlık bir giriş yaptığını duyurmaktan heyecan duyuyorum. Alameda Ventures, Sfermion ve The Solana Foundation’daki arkadaşlarımız, diğer melek yatırımcılar Vinny Lingham ve Bill Lee ile birlikte katıldı.” şeklinde yorumladı.

render network ve multicoin capital arasında anlaşma!

Render Network Ne Zaman Kurulmuştur? 2022

Render Network 2009 yılında OTOY, inc. tarafından tasarlanmıştır. Şirketin CEO’su Jules Urbach‘dir. Render Network ağına ait olan token RNDR ise 2017 yılında piyasaya sürülmüştür. OTOY Inc., dünyanın her yerindeki medya ve eğlence organizasyonları için içerik oluşturma ve dağıtımını yeniden tanımlayan, teknolojiye öncülük eden, kesin bulut grafik şirketidir. OTOY’un Akademi Ödüllü teknolojisi, önde gelen görsel efekt stüdyoları; sanatçılar, animatörler, tasarımcılar, mimarlar ve mühendisler tarafından kullanılır. Bulut tarafından desteklenen içerik oluşturma ve dağıtımında benzeri görülmemiş yaratıcı özgürlük, yeni gerçekçilik seviyeleri ve yeni ekonomi sağlar.

Render Network Nedir, Nasıl Çalışır? 2022

Render Network, render işleri yapmak isteyen kullanıcıları, renderleri işlemek için boşta GPU’ları olan kişilerle ilişkilendirmek için tasarlanmıştır. Kaynak sağlayıcılar, OctaneRender kullanarak işlemlerini tamamlamak için GPU’larını Render Ağı’na bağlarlar. Kullanıcılar, render işini yapan kişiye bu ağın tokeni olan RNDR gönderirler.

Bu GPU sahipleri, boşta kalan GPU’larını Render Ağına kaydettirdikten sonra “Düğüm Operatörü” olur ve RNDR Jetonları kazanabilirler. Bunu, dosyalarını Operatörlere atandıkları Render Network’e gönderen ve “Creators” olarak bilinen, render çalışması ihtiyacı olan kullanıcılardan gelen işleri kabul ederek yaparlar. Render, ağı korumak ve işlemi kolaylaştırmak için ödenen RNDR’den belli bir komisyon yüzdesi alır.

Render Network (RNDR) Özellikleri Nelerdir? 2022

  • RNDR, GPU hesaplamanın gücünü bağlı 3D varlıkların merkezi olmayan bir ekonomisine dönüştüren ilk ağdır.
  • RNDR, modern bir GPU’ya sahip herkesin jetonlar karşılığında işleme gücüne katkıda bulunmasına izin vererek sanatçılar, tasarımcılar ve araştırmacılar için GPU hesaplamasının ölçeğini ve kullanılabilirliğini önemli ölçüde artırır.
  •  Herhangi bir 3B nesnenin veya ortamın blok zinciri protokolleri aracılığıyla yazılmasını, paylaşılmasını ve paraya çevrilmesini mümkün kılar.
  • RNDR belirteci, milyonlarca eşler arası GPU cihazından oluşan dağıtılmış bir küresel ağ oluşturan bulut işleme teknolojisi tarafından desteklenmektedir..

render network nedir?2022

2022 Yılında Render Network Geleceği ve Projeleri Nelerdir?

Dijital sanatçıların birleştirilmiş bilgisayar işleme gücü için ödeme yapmalarına izin veren Render Network, bir basın açıklamasında, çalışan sayısını ikiye katlayacağını, “rendering engine” entegrasyonlarını iyileştireceğini ve topluluğunu büyütmek için göründüğü için takassız token ihracına hazırlanacağını söyledi.

Kurucu Jules Urbach CoinDesk’e “On milyonlarca potansiyel olarak bağlı sanatçıdan sadece 10.000’imiz var” dedi.

Render Network Solana Ağında Çalışacak mı? 2022

Render Network başlangıçta Ethereum’da başlatıldı ve yakın zamanda katman-2 ölçeklendirme çözümü Polygon eklendi. Proje kasım ayında, Solana blok zincirini de entegre etme planlarını duyurdu ve Urbach, Solana’nın Breakpoint konferansında bir sunum yaptı.

Urbach, sunumuna Render’ın ne olduğunu ve nasıl başladığını açıklayarak başladı ve bulutta GPU oluşturma üzerine kurulu olduğunu belirtti. İçerik oluşturmayı demokratikleştirme misyonunu açıklayarak, blok zincirinde GPU’da oluşturulan birkaç videoyu görüntülemeye devam etti ve Netflix, HBO, Disney ve daha fazlası gibi içeriklerini oluşturmak için render ağını kullanan bir dizi büyük şirketi listeledi.render network solano ağı ilişkisi

Render Token(RNDR) Nedir? 2022

RenderToken (RNDR), GPU hesaplama gücüne ihtiyaç duyan sanatçıları ve stüdyoları GPU yeteneklerini kiralamak isteyen madencilik ortaklarıyla birleştirmeyi amaçlayan, Ethereum blok zincirinin üzerine inşa edilmiş dağıtılmış bir GPU oluşturma ağına ait tokendir.

Render Token, işleme görevlerini izleyen ve yöneten merkezi olmayan bir sistem sunar. Platformun stratejisi, oyun, medya, artırılmış gerçeklik, VR, medikal ve endüstriyel sektörlere daha fazla verimlilik sağlar.

rndr token nedir? 2022

Render Token Geleceği Nedir? Yükselecek mi? 2022

27 Kasım tarihinde Binance borsasında da listelenmesi sonrasında RNDR token’a olan ilgi hozla artmaya devam ediyor. Son dönemde açıklanan iş ortaklıkları ve açıklanan finans kaynağının giderek artması RNDR coin’in parlak bir geleceğe sahip olabileceğinin emareleri.

Kripto para piyasasında meydana gelen ani yükseliş veya düşüş trendlerine yatırım işlemlerinden önce her zaman dikkat etmekte fayda var. Yatırım işlemlerinden önce her zaman işlem yapacağımız kripto para biriminin projeleri ile alakalı bilgi sahibi olmalıyız. Burada verilen hiçbir bilgi kesinlikle “Yatırım Tavsiyesi Değildir”.

Render Network Metaverse Projeleri Nelerdir? 2022

Kurucu Urbach, Metaverse tabanını şekillenirken Render Network için daha fazla talep bekliyor. Metaverse kullanıcıların, sürükleyici ve paylaşılan alanlarda 3B avatarlarla etkileşime girdiği gelecekteki bir internet vizyonuna atıfta bulunan Urbach, Facebook ve bir dizi kripto girişimi projesi gibi Metaverse dünyasına büyük yatırımlarda bulunuyor. Render Network NFT’ler Metaverse için önemli bir yapı taşı olarak görülüyor .

Urbach, ister NFT koleksiyoncularının deneyimleyebileceği ve içinde oynayabileceği etkileşimli dünyaları yayınlamak, ister meta veri depolama alanlarında biletleme ve reklam geliri fırsatlarını ele almak için yöntemler geliştirmek olsun, isteğe bağlı GPU oluşturma gücünden yararlanmak için daha Metaverse merkezli yollar bekliyor.

Beeple, Mart ayında Christie’nin müzayedesinde 69.3 milyon dolarlık tek NFT satışı sayesinde, tartışmasız bugün en iyi bilinen NFT sanatçısıdır . Urbach , özellikle Beeple’ın NFT teriminin neyi temsil edebileceğini genişletmeye ve yeniden tanımlamaya çalıştığı için, her ikisine de danışman olarak katıldığından beri Render Network ve OTOY üzerindeki etkisinin “dev” olduğunu belirtiyor.

render network metaverse'de yeri nedir? 2022

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız;

Oyun Oynayarak Sanal(Kripto) Para Nasıl Kazanılır? 
ERC-20 Cüzdanı ve Tokenleri Hakkında Tüm Merak Edilenler! 
Kripto Para Dolandırıcılığında Çalınan Paralar!
Korku ve Açgözlülüğü Kripto Borsalarında Ne Belirler?

 

Written by İlker Yeter

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

sanal oyunlar nelerdir? 2022

Oyun Oynayarak Sanal(Kripto) Para Nasıl Kazanılır? 2022 GameFi!

en pahalı Nft

2021’de Satılan En Pahalı NFT’ler