in , ,

Erling Haaland NFT Kartı 684.000$’a Satıldı!

Dortmund’un Genç yıldız oyuncusu Erling Haaland’ın NFT kartı 684.000$’a satıldı!

Kripto para destekli NFT koleksiyon kartları, dünyanın en değerli dijital spor ürünlerinden biri konumunda yerini alıyor ve günden güne popülerleşiyor. Popülerlik bakımından şu an üst sıralarda yer al Sorare buna büyük bir örnek. Şu an güncel değeri 2 milyar Sterlin’in üzerinde olan Sorare futbolda büyüyen NFT piyasasının krallarından biri konumunda. Erling Haaland’ın NFT Kartı Ne Kadara Satıldı? Erling Haaland’ın NFT Kartının Özellikleri Neler? sorularının cevaplarını öğrenmek için sizleri yazımıza davet ediyorum.

Erling Haaland'ın NFT Kartı Rekor Satış! 2022

Erling Haaland’ın NFT Kartı Sorare’de Ne Kadara Satıldı?

Borussia Dortmund’un genç yıldız oyuncu Erling Haaland’ın eşsiz (Unique) Sorare dijital NFT kartı, pazar gecesi $684.000 yani 9 milyon TL karşılığında satıldı.

NFT, Fantasy Football şirketinin uygulamalarında puan arttırmak için kullandığı bir öğe. Burada bulunan NFT kartlarını koleksiyon olarak biriktirmenin yanı sıra haftalık oyunlarda takım kurarak liglere katılabiliyorsunuz.

Erling Haaland'ın NFT Özellikleri 2022

Erling Haaland’ın NFT Kart Özellikleri Neler?

Borussia Dortmund’un genç yıldız oyuncusu Erling Haaland’ın NFT kartı oyuncunun yaşı, pozisyonu, uyruğu gibi önemli ayrıntıları içeriyor. Ayrıca kartın sol üst köşesinde yer alan numaralar kartın nadirlik derecesini temsil ediyor. Sorare, günümüz dünyasında milyonlarca insanın heyecanla takip ettiği (futbol, fantezi spor oyunları ve NFT’ler gibi) ve içinde olduğu pazarı bir araya getirir. Aynı zamanda bunu Sorare kullanıcılarına eşsiz bir deneyim sunarak sağlar.

Sorare NFT Kartları 2022

Erling Haaland’dan Yeni Bir Rekor!

Bugüne kadarki en değerli Sorare NFT kartı, Mart 2021’de yaklaşık $290.000 bine satılan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’nun kartıydı. Artık bu rekor $684.000 bine Erling Haaland’a ait.

Sorare’nin Diğer NFT Projelerden Farkı Ne?

Sorare, kullanıcılarının NFT’lerini sadece bir koleksiyon olmanın ötesinde kullanıma sunuyor. Fantasy Football’da her hafta sahip olduğunuz kartlar ile yarışmalara girebilir, sıralama yaparsanız ödüle hak kazanırsınız.

 

Hemen Buraya Tıklayarak Kayıt ol ve ilk 5 Açık Arttırma kartını aldığında +1 Hediye Kart Kazan!Sorare Referans Linki 2022

KriptoHaber: Sorare ve Diğer Oyunlar Hakkında Daha Fazla İçerik;

Sorare Nedir Ve Nasıl Oynanır? NFT Oyunları ile Büyük KAZANÇ!

Ethereum ve Bitcoin Kazanmanın En Keyifli Yolu: Oyunlar!

RollerCoin ile Nasıl Para Kazanılır? 2022 Rollercoin Nedir? Nasıl oynanır?

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Helium Coin Nedir? 2022 HNT Coin

Helium Coin (HNT) Nedir? HNT’nin 2022 Gidişatı Ne Olacak?

Wormshole 'da 120.000 Ethereum Çalındı! En Büyük İkinci Hack Vakası!

Wormshole ‘da 120.000 Ethereum Çalındı! En Büyük İkinci Hack Vakası!