in ,

Nvidia, Metaverse-Build Yazılımını Ücretsiz Yapacağını Açıkladı!

Nvidia yeni Metaverse evreni olacak Omniverse’ü tanıttı!

Teknoloji devi Nvidia, gerçek zamanlı 3D tasarım işbirliği ve sanal dünya simülasyon platformu olan Omniverse içerisine yeni özellikler ve ortaklar ekledi.

Nvidia Yeni Metaverse Evreni Olacak Omniverse’ü Tanıttı!

Salı günü Las Vegas’taki Tüketici Elektroniği Fuarı’nda Nvidia, gerçek zamanlı 3D tasarım işbirliği ve sanal dünya simülasyon platformu Omniverse’i bireysel yaratıcılara ve sanatçılara ücretsiz olarak sundu.

Nvidia Metaverse 2022

Teknoloji devi, şirketin “mühendisler için metaverse” olarak adlandırdığı ürün için yeni özellikler ve entegrasyonlar da sundu.

Omniverse’e Eklenen Yeni Teknolojiler Neler?

Omniverse geçen yılın başlarında beta olarak piyasaya sürüldü ve bunu Kasım ayında işletmeler için ücretli bir abonelik sürümü izledi. Nvidia, Omniverse’in 100.000’den fazla içerik oluşturucu tarafından indirildiğini söylüyor.

Geçen yaz Computex’te bir sunum sırasında Nvidia CEO’su Jensen Huang, video oyunu sürümleri ve değiştirilemez belirteçler (NFT’ler) içeren artırılmış gerçeklik destekli sürümler dahil olmak üzere “birçok metaverse türü” vizyonunu özetledi.

Omniverse, tasarımcıların ve içerik oluşturucuların dizüstü bilgisayarlarından veya iş istasyonlarından 3B varlıklar ve sahneler oluşturmasına yardımcı olmak için grafikleri, yapay zekayı, simülasyon araçlarını ve ölçeklenebilir bilgi işlemini birleştirir. Omniverse genellikle uyumsuz araçlarla oluşturulan bağımsız 3B tasarım dünyaları paylaşılan bir sanal sahneye bağlayabilir.

Written by Argi Dünyası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2022 kripto paradüzenlemeleri

2022 Kripto Düzenleme Yılı Mı Olacak?

2022 SHIB yakımı

2022 SHIB Token Yakma Yılı Mı Olacak?