in , ,

Ardana, Cardano DeFi Lideri Optim Finance ile Ortaklığını Duyurdu

9 Mart blog gönderisinde bir ortaklık duyurdular.

Optim ve Ardana, 9 Mart Medium blog gönderisinde bir ortaklık duyurdular. Ardana’nın hizmetleri, Optim Finance’in kullanıcıları için gelir akışlarını artıracak. Lansmandan önce, her iki şirket de canlı olduklarında sorunsuz entegrasyon ve birlikte çalışabilirlik sağlamak için çekirdek altyapıyı birlikte test edecek. Ardana ve Optim Finance Ortaklığı 2022.

Ardana, 9 Mart tarihli Medium blog yazısında duyurulduğu üzere Optim Finance ile ortaklık kurdu.

Optim Finance, kullanıcıları için sermaye açısından verimli ve optimize edilmiş gelir akışları sağlamak için Ardana’nın hizmetlerine güvenecek. Optim kullanıcıları, getiri yaratma yeteneklerini genişletmek için yüksek verimli ve talep üzerine istikrarlı varlıklara erişebilecek. Ek olarak, Optim kasaları, Cardano ağında düşük sürtünmeli yerel ve istikrarlı varlık ticareti yoluyla optimum sermaye tahsisi için Ardana ekosisteminden yararlanabilecek. Ardana ve Optim Finance Ortaklığı.

Ayrıca, Stableswap DEX’ler en önemli getiri fırsatlarından bazılarına güç sağlar ve Optim kasasının çok adımlı stratejilerinde kritik bir rol oynar. Ardana, çeşitli istikrarlı varlıkları hem üretme hem de takas etme kapasitesi sağlayacak. Optim, Ardana kasaları için yerel otomatik birleştirme ve kaldıraç yetenekleri sağlayarak kendi dahili gelir akışlarını da en üst düzeye çıkaracak.

Ayrıca Optim’in likiditesi, Ardana Rewards Enhancement Module’de (AREM) LP jetonlarını stake ederek likidite madenciliği mekanizmasına katılabilecek Ardana protokolünde stratejiler sağlar. Sonuç olarak, Optim’in strateji kasaları için DANA ödülleri görünecek ve bu da her iki topluluğu da yönetişim ve oylama gücünde birleştirmeye hizmet edecek.

Lansmandan önce Ardana ve Optim, her iki protokol de yayına girdiğinde sorunsuz entegrasyon ve birlikte çalışabilirliği sağlamak için çekirdek altyapıyı birlikte test edecek. Bir örnek, sözleşmeden sözleşmeye etkileşimler için Optim’in Gelen Kutusu NFT’sinin yanı sıra çok adımlı stratejileri yürütmek için “programlanabilir emanetler”dir.

Optim Finance, Single Asset Vaults, DEX LP Vaults, Stake Ops ve Lender Ops içeren bir ürün paketidir. Bu ürün paketi, Cardano DeFi ekosisteminde verim üretimini optimize etmek için tasarlanmıştır.

Öte yandan Ardana, Cardano’ya herhangi bir ekonomiyi önyüklemek ve sürdürmek için gerekli DeFi ilkellerini getiren Cardano’nun sabit para merkezidir. Ardana, zincir üzerinde varlık destekli bir stabilcoin ve ayrıca merkezi olmayan bir sabit varlık DEX sunuyor.

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

XRP, SOL ve ADA’yı Geride Bıraktı! Yeni Fiyat Artışı mı Geliyor?

Ethereum, Visa’dan 4,5 Kat Daha Fazla İşlem Gerçekleştiriyor!

FTX’ten Sam Bankman-Fried: “Kripto daha sıkı düzenlenmeli!”

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Coinbase One beta

Coinbase One, Beta’da Abonelik Tabanlı ‘Sıfır Ücret’

Eda Zamanpur Animal Babes NFT Sergisi 8 Mart’ta Başlıyor!

Eda Zamanpur Animal Babes NFT Sergisi 8 Mart’ta Başlıyor!