in

Bitcoin’in Son Durumu Ne?

Beklentiler ne durumda?

Kripto para piyasası her geçen gün dalgalanmaları daha da hissettiriyor. Özellikle Bitcoin birimine olan ilgilere dair gelişmeler anlık olarak takip ediliyor. Kuralların zaman zaman yeniden belirlenmesi de bu konuda dikkat edilen konular arasında bulunuyor. Son olarak kripto para şirketlerinin ABD Kongresi içerisinde katı kurallarının getirilmesine dair taleplerde bulunmaları beklentileri de değiştiren bir etmen olacak. Bu tip kuralların uygulamasıyla beraber kripto para piyasalarının aleni haline son vereceği de konuşulan konular arasında yer alıyor.

Bitcoin Tarafında Beklentiler Neler? 2022

Bitcoin Ne Olacak? 2022

Kripto paraların finansal açıdan değer kazanması bazı ülkelerin hoşuna gitmeyen durumlar arasında yer aldı. Bununla beraber bazı ülkeler söz konusu kripto paralar konusunda kurallar koymaya başladı. El Salvador’un resmi para birimi olarak kabul etmesi olumlu olarak görülürken, diğer ülkeler sert bir yaklaşım içerisinde yer alıyor. Özellikle Avrupa ülkeleri ve ABD genelinde kripto paraların her birine dair sert tutumun takınılması Bitcoin konusundaki beklentileri arttırmaya yönelik bir durum olarak kendini gösteriyor.

Önde gelen kripto para birimlerinin şirketleri ABD Kongresi içerisinde yer alarak, bu konu hakkında konuşacaklar. Kongre içerisinde dijital para birimleri hususunda kuralların daha temkinli ve güvenli bir şekilde oluşmasını talep edecekler. Yasal çözümlerin bu konuda varlık göstermesi yatırımcıların beklentilerini daha yüksek tutan ve gelişme gösteren bir konu olarak tabir ediliyor.

Bitcoin Dalgalanmaları 2022

Bitcoin Dalgalanmaları Yatırımcıları Korkutuyor Mu?

Bu aralar 50 bin dolar bandında ilerleyen Bitcoin, sürekli olarak takipte kalan kişilere hitap ediyor. Aynı zamanda alım satım yapan kullanıcıları yakından ilgilendiriyor. 2022 yılı içerisinde ne şekilde bir sonuç alacağı da netlik içermiyor. Var olan arz talep seviyesinin yanı sıra hükümetlerin uygulamaya koyacağı katı kuralların hayata geçirilmesi gibi konular Bitcoin seviyesini ciddi bir biçimde etkileyeceğe benziyor. Her ne kadar güvenilir bir halde bulunsa da yatırımcıların bir nebze de olsa tedirgin hissetmelerinin temel nedenleri arasında yer alabiliyor. Bu yüzden Bitcoin odaklı olarak var olan dalgalanmaların önüne geçmek adına da son derecede dikkatli bir konumda oldukları da gözlemlenebiliyor. Bununla beraber daha da etkili bir kullanım durumu kısa vadede mümkün olarak görülmüyor.

Written by Kripto Egitim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bitcoin yükseliyor

Yükselmesi En Çok Beklenen Coin’ler Hangileri?

En İyi NFT oyunları 2022 Sorare

Ethereum ve Bitcoin Kazanmanın En Keyifli Yolu: Oyunlar!