in , ,

2022’de Sosyal Medyada Takip Etmeniz Gereken En İyi Kripto Para Yorumcuları

Görüşlerini paylaşmak için çeşitli sosyal medya platformlarını kullanan çok sayıda kripto düşünce lideriyle tanışın.

Kripto Para, teknoloji ve finans meraklıları için trend bir kelimeden daha fazlası haline geldi. Sadece son birkaç yılda bir ivme kazanmış olsa da, kripto para birimi veya kripto 2009’dan beri var.

Kripto para birimine güç veren teknoloji ve dijital para birimleri yaratma girişimleri 1980’lerden ve 1990’lardan beri var. Aslında, bir dijital para birimi kurmak için en erken girişimlerden biri 1990’larda DigiCash ile gerçekleşti.2022’de Sosyal Medyada Takip Etmeniz Gereken En İyi Kripto Para Yorumcuları!

Kripto Paralar ile İlgili Detaylara Bu Yazımızdan Ulaşabilirsiniz

Kripto Para Yorumcuları

İlk kripto para birimi olarak kabul edilen Bitcoin’in yaratılmasıyla 2009’a hızlı bir şekilde ilerledi ve şimdi her ay çok sayıda farklı kripto para biriminin doğuşunu görüyoruz.

En İyi Kripto Paralar 2022

Bugün, tahmini toplam değeri 1,7 trilyon ABD doları olan 10.000’den fazla farklı kripto para birimimiz var . Piyasa değeri milyarlarca dolar olan en iyi kriptolardan bazıları Bitcoin, Ethereum, Tether, Binance Coin ve Dogecoin’dir.

Bu Ayın Yeni Kripto Parası

Aslında, bu ay yeni bir kripto para birimi piyasaya sürüldü . “X-TOKEN” olarak adlandırılan ve Binance Akıllı Zincir üzerinde çalışan bu yeni dijital para birimi, şu anda bilgisayar erişimi olmayan yatırımcılara ve tüccarlara yöneliktir. Kripto para birimlerinin popülaritesinin artmasıyla birlikte, harekete geçmeye çalışan bir sürü birey geliyor. Kriptonun ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve en son piyasa trendlerini açıklayan haber ve makalelerimiz olsa da, bunlar kripto endüstrisi hakkında değerli bilgilerden yoksun olabilir. Neyse ki, düşünce liderleri ve kripto öncüleri, piyasa anlayışlarını ve bakış açılarını, küresel bir izleyici kitlesiyle paylaşmak için internete girerek yatırımcılara ve kripto para vagonuna katılmayı planlayanlara, kripto ile ilgili her şeyi anlatıyorlar.

Sosyal Medyada Takip Etmeniz Gereken En İyi Kripto Para Yorumcuları

Görüşlerini paylaşmak için çeşitli sosyal medya platformlarını kullanan çok sayıda kripto düşünce lideriyle, listeyi sadece 15’e daraltmak zordu. Yalnızca takipçilerinin sayılarına bakarak değil gerçekten söylediklerine bakarak listemizi hazırladık. Blockchain endüstrisinin bütünsel bir görünümünü desteklemek için farklı sosyal medya platformlarını da kullanıyorlar.

Twitter ve YouTube gibi platformlarda yer alan düşünce liderlerini seçtik ve sektöre daha derinlemesine bakmak isteyenler için bir dizi kripto web sitesini ve blogunu da listeye ekledik.

kripto Düşünürleri

1. Vitalik Buterin – @VitalikButerin

vitalik.eth kripto yorumcusu

Ethereum  kurucu ortağı ve dünyanın en genç kripto milyarderlerinden biri olan Vitalik Buterin ile herhangi bir kripto yorumcusu listesine başlamakta daha iyi biri olamazdı. Ethereum’daki çalışmaları ile tanınan Buterin, Bitcoin topluluğunda yazar ve geliştirici olarak da yer almıştır. Ayrıca, listemizde de bulunan bir web sitesi olan Bitcoin Magazine’in kurucu ortağıdır.

Şu anda aktif olduğu Twitter’da yaklaşık 1,9 milyon takipçisi var. Twitter’da, kripto ve blok zinciri hakkında anlayışlı yorumlar paylaştığını görebilirsiniz. Platformda, kripto ve blok zincirinin nasıl çalıştığını daha iyi anlamak isteyen herkes için özellikle yararlı olan kripto hakkındaki incelemeleri, makaleleri ve diğer değerli kaynakları paylaşıyor.

2. Roger Ver – @rogerkver

kripto para yorumcusu

“Bitcoin Jesus” olarak bilinen Roger Ver, 2011 yılında Bitcoin’in ilk destekçilerinden biriydi. Blockchain teknolojisini ilk benimseyenlerden biriydi ve Bitcoin, Ripple, Kraken, ve Purse.io. Ayrıca kriptoyu bir ödeme şekli olarak kabul etmeye başlayan ilk girişimcilerden biri olarak biliniyor.

Twitter’da yaklaşık 720.000 takipçisi var ve beslemesi, Bitcoin ve Bitcoin Cash’i çevreleyen konular, etik hususlar ve hatta ara sıra dünyevi bilgelik parçaları da dahil olmak üzere Bitcoin ve kripto hakkındaki en son haberler ve bilgiler için değerli bir kaynak haline geldi. Bitcoin Jesus olarak bilinen adamdan başka ne bekleyebilirsiniz?

3. Andreas M. Antonopoulos – @aantop

kripto yorumcusu

Andreas Antonopoulos, Bitcoin ve blok zinciri savunucusu olarak da bilinen Yunan-İngiliz bir teknoloji girişimcisidir. Ayrıca, Mastering Bitcoin: Unlocking Digital Currencies, Mastering Ethereum ve The Internet of Money gibi Bitcoin’i ve blok zinciri endüstrisini açıklamaya yardımcı olan kitaplar yazmış bir yazardır .

Farklı sosyal ve dijital platformlarda aktiftir. 600.000’den fazla takipçisi olan bir Twitter hesabına sahip olmasının yanı sıra, diğerlerinin yanı sıra Bitcoin, blockchain ve kripto para birimi hakkında videolar yayınladığı popüler bir YouTube kanalı olan aantonop’u da yönetiyor . Bu videolar sektöre derinlemesine bir bakış sunarak onları blok zinciri ve kriptoyu ve nasıl çalıştıklarını daha iyi anlamak isteyen yeni başlayanlar için harika bir başlangıç ​​noktası haline getiriyor.

4. Tim Draper – @TimDraper

kripto yorumcusu

Önde gelen bir risk sermayedarı ve risk sermayesi şirketi Draper Fisher Jurvetson ve Draper University’nin kurucusu Tim Draper, Skype, Tesla, SpaceX, Twitter ve Coinbase’e yatırım yaptı. Ayrıca Bitcoin fiyat tahminleri ve bu özel dijital para birimine sesli desteğiyle tanınıyor.

Draper, yaklaşık 185.000 takipçisi olan Twitter hesabında Bitcoin, kripto ve dijital para birimleri için fırsatlar hakkındaki görüşlerini paylaşıyor.

5. Charlie Lee – @SatoshiLite

kripto yorumcusu

Litecoin kurucusu ve eski Coinbase Mühendislik Direktörü Charlie Lee, Twitter’da bir milyona yakın takipçiye sahip ve bu da onu daha popüler düşünce liderlerinden ve kripto otoritelerinden biri yapıyor. Lee, Twitter hesabında en son Litecoin ve Litecoin Foundation haberlerinin yanı sıra kripto ile ilgili en son makaleleri paylaşıyor. Ara sıra kripto haberlerini ve sorunlarını daha erişilebilir ve esprili bir şekilde anlatan memler ve çizgi romanlar paylaşıyor.

Kripto ve nasıl çalıştığı hakkında en güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Lee, kısa süre önce BTCS Inc.’e Yönetim Kurulu’na katıldı .

6. Anthony Pompliano – @APomplianokripto para yorumcusu

Anthony Pompliano, sadece 930.000’den fazla takipçisi olduğu Twitter’da değil, bir dizi platformda daha aktif kripto etkileyicilerinden biridir. Öncü Bitcoin destekçilerinden biri olarak bilinir ve blok zinciri teknolojisi ve dijital varlıklar konusunda uzmanlaşmış bir hedge fonunun kurucusu ve ortağıdır.

Ayrıca Bitcoin ve kripto tartışmaları, podcast’ler, röportajlar ve iş, teknoloji ve finans hakkında açıklamalar yayınladığı bir YouTube kanalı olan Anthony Pompliano’yu yönetiyor . Pompliano’nun ayrıca finans ve teknoloji de dahil olmak üzere çeşitli sektörlerle ilgili analizlerini paylaşan günlük bir haber bülteni olan The Pomp Letter adlı bir Substack bülteni vardır .

7. Erik Voorhees – @ErikVoorhees

kripto para

Dünyanın önde gelen kripto değişim platformlarından ShapeShift’in kurucusu ve CEO’su olarak bilinen Voorhees, aynı zamanda bir Bitcoin cüzdanı olan Coinapult’un da kurucu ortağıdır. Bitcoin ve kripto alanındaki tecrübesiyle, Bitcoin ve kripto girişimciliği söz konusu olduğunda önde gelen seslerden biri olarak müjdeleniyor. Görüşlerini aktif olarak 480.000 takipçisi ile Twitter’da paylaşıyor. Ayrıca Bitcoin ve ShapeShift hakkında makaleler Medium’da yazıyor.

8. Ton Vays – @ToneVays

kripto para yorumcu

Kripto teknolojisi aracılığıyla ekonomik özgürlüğün savunucusu olan Tone Vays, Instagram , YouTube ve kendi web sitesi ToneVays.com dahil olmak üzere çeşitli çevrimiçi platformlarda kanallar yöneten bir blok zinciri ve finansal danışmandır . Bağımsız bir içerik yaratıcısı olarak, kendi adını taşıyan YouTube kanalı , Bitcoin ticareti, Bitcoin yasası ve Bitcoin haberleri dahil olmak üzere Bitcoin ile ilgili çeşitli videolar içerir.

Twitter’da aktif ve Bitcoin ve kripto bağlamında Bitcoin güncellemeleri, projeksiyonları ve yaşam dersleri sunduğu platformda yaklaşık 240.000 takipçisi var.

9. John McAfee – @officialmcafee

kriptopara yorumcusu

Evet, ünlü siber güvenlik yazılımı McAfee Antivirus’ün öncülüğünü yapan kişiyle aynı kişi. John McAfee o zamandan beri kripto alanına girdi ve kripto endüstrisi ve bir dizi gelişme hakkındaki analizini vermek için Twitter’a gitti. 1 milyon takipçisi olduğu sosyal medya platformunda kripto dahil birçok farklı konuda yaptığı güncellemeleri ve yorumlarını bulabilirsiniz. Ara sıra dünyevi bilgelik parçaları ve bazı mizahi yorumlar yayınlıyor.

10. Teknoloji Üzerine İvan – @IvanOnTech

blockchain kripto para yorumcusu

Ivan on Tech olarak da bilinen Ivan Liljeqvist , blok zinciri teknolojisinde uzmanlaşmış İsveç merkezli bir içerik yaratıcısıdır. Instagram ve Facebook gibi çeşitli çevrimiçi platformlarda aktif . Twitter’da 268.000 takipçisi var ve onlarla sık sık mizahi kripto paralar ve Bitcoin ve Ethereum güncellemeleri paylaşıyor. Ayrıca kriptoyla ilgili röportajlar, analizler, tartışmalar ve canlı konuşmalar hakkında videolar yüklediği Ivan on Tech adlı bir YouTube kanalı var .

11. CryptoBrekkie – @BVBTC

kripto para yorum

Brekkie von Bitcoin olarak da bilinen CryptoBrekkie , benzersiz ve deneysel kripto sanat eserleri ile tanınan bir Bitcoin sanatçısıdır. Ayrıca Bitcoin sanatının videolarını yayınladığı bir YouTube kanalı var .

12. Dan Holding – @danheld

bitcoin

Bir Bitcoin girişimcisi olan Held, şu anda Kraken’de Büyüme Pazarlama Direktörüdür. Bitcoin ile ilgili her şeyi açıkladığı ve kriptoyu daha erişilebilir hale getirdiği Twitter’da aktif. Platformda yaklaşık 257,000 takipçisi var. Kendi Substack bültenini ve bir web sitesini yönetiyor ve Medium’da Bitcoin ve Kraken hakkında yazıyor .

13. Layah Heilpern – @LayahHeilpern

kripto para

Heilpern, kripto ve Bitcoin sorunlarını ve güncellemelerini tartışan İngiltere merkezli bir kripto influencerı. Kendi YouTube kanalının yanı sıra kriptoyla ilgili içerik sunan bir web sitesi var. Twitter’da 100.000’e yakın takipçisi var.

14. Kenn Bosak – @KennethBosak

kripto para

Bosak, kripto ve NFT’leri genel halk için daha erişilebilir hale getiriyor. 2015’ten beri Bitcoin kullanıcısı ve şimdi NFT bölgesine girdi. O sahip

NFT’ler hakkında konuştuğu kendi web sitesinin yanı sıra podcast ve NFT videolarına ev sahipliği yaptığı bir YouTube kanalı .

15. Ben Horowitz – @bhorowitz

kripto para yorumcusu

Andreessen Horowitz’in kurucu ortağı olan Ben Horowitz, kripto analisti olarak da bilinen bir risk sermayedarı ve yazardır. 500.000’den fazla takipçisi olduğu Twitter’da iş, finans ve teknoloji hakkında konuşuyor ve zaman zaman kripto ve Bitcoin konularını ele alıyor.

En iyi kripto analistleri Anthony Pompliano ve Alessio Rastani’dir. Anthony, en popüler ve ikonik kripto analistlerinden biridir. Alessio, Leadingtrader’ın CEO’su ve bir kripto analistidir.

Bitcoin orijinal kripto para birimidir ve 2021’de yatırımcılar için 1 numaralı seçenek olmaya devam etmektedir. 1 numaralı kripto para birimidir ve sabit kalır. Bitcoin, madeni para başına 7.000 dolardan fazlaya mal oluyor.

Diğer herhangi bir finansal ve yatırım girişimi gibi, kriptoya dalmak da size daha fazla para kazandırabilir veya para kaybetmenize neden olabilir. Bu, özellikle varlıklarınızı büyütmek istiyorsanız ve endüstrinin bazı düşünce liderlerinden yeterli bilgi ve anlayışla donatılmışsanız, almaya değer olabilecek bir kumardır.

2022’de Kripto Para Borsasına Girmeyi Düşünüyor Musunuz?

Yukarda ismi geçenlerden hangileri veya hangisi sizi etkiledi, takibe aldınız ve kripto dünyasına adım attınız bizle de paylaşın, yorumlarınız bekliyoruz.

Kripto Haber: İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız;

En Güvenilir Kripto Para Borsaları Hangileri? 2022

Kripto Para Artar, ama Neye Göre?

Binance Noel İçin 100 Bin Kripto Hediye Kartı Verecek

 

 

 

 

 

 

 

 

Written by Nirvana Barkacin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Stephen Curry Metaverse NFT Ayakkabı

Stephen Curry Metaverse Evreni İçin NFT Üretiyor!

Web 3.0

Web 3.0 Nedir? Web 3.0’ın Kripto Para İle İlişkisi Var Mı?