in ,

Holochain (HOT) Coin 2022’de Yükselir Mi? HOT Fiyat Analizi

Holochain (HOT) fiyat analizinin yanı sıra, fiyat beklentisini ve 2022’de muhtemel hedeflerini ele alacağız.

Holochain (HOT) fiyat analizinin yanı sıra, fiyat beklentisini ve 2022’de muhtemel hedeflerini ele aldığımız incelememizde Holochain’in projesine ve amacına da değineceğiz. Holochain (HOT) coin 2022’de yükselir mi? Düşer mi? Bir inceleme yazısı olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Holochain (HOT) Coin Fiyat Analizi ve Fiyat Hareketleri

Holochain (HOT) coin 2022'de yükselir mi

Holochain (HOT) fiyat analizinin yanı sıra kısa vadeli hareketlerini inceleyeceğimiz yazımızda potansiyel fiyat beklentilerine de değineceğiz. Yukarıda 4 saatlik grafikte HOT’un düşen kanal içerisinde yer aldığını görüyoruz. 4 Aralık’ta yükselen trendi kıran HOT 0.016 dolar seviyelerinden %50’lik bir düşüş yaşayarak 0.0065 dolar seviyelerine kadar düştü.

Holochain (HOT) tarihi zirvesi olan 0.0315 seviyesine 5 Nisan’da yükselmişti. O tarihten itibaren uzun süreli bir düşüş trendinin içerisine giren HOT, 0.0043 dolar seviyelerine kadar düşmüştü.

2022 Holochain (HOT) Coin Fiyat Beklentisi

Holochain (HOT) coin 2022’de yükselir mi? Holochain (HOT) yazımızın yazıldığı 6 Ocak itibariyle 0.0064 dolar seviyelerinden işlem görüyor. HOT için 0.0071 seviyesi önemli bir destek noktasıydı bu noktanın kırılmasıyla 0.0043 dolar seviyelerine kadar bir düşüş görebiliriz. Yukarı yönlü olası bir harekette ise ilk direncimiz 0.0093 oranında kırılmasıyla birlikte sırasıyla 0.010 ve 0.013 seviyeleri takip edilebilir. Ancak, Bitcoin’in ön görülemez hareketlerinin teknik analizleri bozduğunu da unutmamalıyız.

2022 HOT al - sat göstergeleri

Teknik analiz ölçüleri seçilmiş zaman dilimleri için gerçek zamanlı rating değerlerini gösterir. Hareketli Ortalamalar, Osilatörler ve Pivotlar. Sonuçlar hızlı bir bakışla incelenebilir. Holochain (HOT) teknik analiz göstergelerinde Güçlü SAT sinyali veriyor. Bu bilgiler tradingview sitesinden alınmıştır.

Holochain (HOT) Projesi Nedir?

Holochain uygulamaları çok yönlüdür, esnektir, ölçeklenebilirdir ve blok zincirinden binlerce kat daha verimlidir. Token ve madencilik gerekmez. Holochain’in amacı, insanların bu kuralları dikte etmek veya tek taraflı olarak değiştirmek için herhangi bir otoriteye güvenmeden, paylaşılan bir kurallar dizisine karşılıklı rıza ile birbirleriyle etkileşime girmesini sağlamaktadır. Eşler arası etkileşim, herhangi bir aracının toplaması, satması veya kaybetmesi olmadan verilerinizin sahibi olduğunuz ve kontrol ettiğiniz anlamına gelir.

Holochain, verilerinizle daha fazlasını yapmanıza olanak tanır. Blok zincirleri her şeyi token’lara dönüştürürken Holochain’de para birimleri isteğe bağlıdır. Holochain’in diğer kullanım anları şunlardır:

  • Sosyal ağlar
  • Tedarik zinciri
  • Eşler arası platformlar
  • Derecelendirme sistemleri ve itibari para birimleri
  • Kolektif zeka (geri bildirim sistemleri)
  • İşbirlikleri

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

2022 kripto para borsaları

2022’de Kullanılabilecek En İyi 5 Kripto Para Borsası

Mansur Yavaş'ın metaverse açıklamaları 2022

Ankara Metaverse Evrenindeki 4. Şehir Oldu!