in ,

Ferrari’den Dev NFT İşbirliği!

Ferrari, İsviçre merkezli blok zinciri girişimi olan Velas Network ile işbirliğine giderek NFT üreteceğini duyurdu.

Ferrari, İsviçre merkezli blok zinciri girişimi olan Velas Network ile işbirliğine giderek NFT üreteceğini duyurdu.

İtalyan lüks spor üreticisi Ferrari, İsviçreli blok zinciri girişimi Velas Network ile ortaklık kurarak blok zinciri endüstrisine giriyor.

Ferrari İle Velas Network Arasında İşbirliği

Ferrari pazartesi günü resmi olarak Velas ile Scuderia hayranları için birlikte “özel dijital içerik” yayınlamak için anlaşma imzalandığını duyurdu. Velas ayrıca FIA Formula 1 Dünya Şampiyonası’na katılan tüm takımları içeren resmi sanal şampiyona olan F1 Esports Series’de yarışacak olan Ferrari Esports Series’in ana sponsoru olacak.

Ferrari genel müdürü Mattia Binotto, şirketlerin yenilikçi ve teknolojik olarak gelişmiş ürün ve hizmetlerin performansı gibi değerleri paylaştığı için şirketin premium ortaklarından biri olarak Velas’ı seçtiğini belirtti.

Velas’ın kurucu ortağı ve yeni atanan Ceo’su Farkhad Shagulyamov, Velas’ın “bir başka mükemmellik simgesi olan Ferrari ile” işbirliği içine girmesinin doğal olduğunu belirten Shagulyamov:

Velas, şimdi motor sporlarının zirvesinde sergilenecek olan blok zincirine ve ilgili ürünlere yenilikçi bir öncü teknoloji çeşitliliği getirdi.

Velas Nedir?

Velas, merkezi ve merkezi olmayan araçların en iyi özelliklerin bir karışımını sağlamak için çalışan açık kaynaklı bir blok zinciri ağıdır. Ekim ayı itibariyle firma, Velas blok zincirinin üzerine inşa edilen yeni şirketlere 100 milyon dolar ayırdı ve bu 5 milyon dolarlık ilk taahhüdüne göre önemli bir artış oldu.

Velas blok zincirinin yerel belirteci olan Velas (VLX), son zamanlarda önemli bir ölçüde yükseldi. CoinGecko’dan alınan verilere göre 0,346 dolardan işlem gören token, bir haftalık süreçte %70’den fazla arttı.

Analistler Velas’ı dijital varlıklar ve blok zinciri endüstrisinde büyük bir şirket olarak tanımlıyor ve girişimin yenilenemez tokenlere (NFT) odaklandığını vurguluyor:

Blok zinciri ve NFT sektöründe küresel bir oyuncu olan Velas, hizmetlerinin performansı, yeniliği ve teknolojik liderliği kendisini farklılaştırdı.

İlginizi Çekebilecek Yazılar:

Elon Musk, Bitcoin’in gizemli yaratıcısı Satoshi Nakamot’nun Kim Olabileceğini Açıkladı!

Ethereum ve Bitcoin Kazanmanın En Keyifli Yolu: Oyunlar!

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

En iyi NFT projeleri 2022 Sandbox

2022 Yılının En Değerli NFT Projeleri Hangileri?

2022’de Yatırım Yapabileceğiniz En İyi Web 3.0 Kripto Para Birimleri Hangileri?