in , ,

Ethereum’da ki Dev Balinanın Ne Aldığını Biliyor Musunuz?

Ethereum’da balina dönemi harlandı!!!

Ethereum’a yapılan her yatırım çok da düşük olmayabiliyor. Özellikle balina olarak adlandırdığımız piyasa yapıcı dev hesaplar yaptıkları anlık devasa işlemler ile ETH üzerinde büyük etkiler yaratabiliyorlar.

En bilindik Ethereum balinalarından biri Shiba Inu tokeni satın alarak büyük ilgi uyandırdı! Herkesin “Dogecoin Katili!” olarak bildiği meme coin Siba Unu (SHIB) önümüzdeki günlerde çok dikkat çekeceğe benziyor. Kripto para piyasası içerisindeki bu manidar hareketlerin takipçisi olan KriptoHaber.com.tr ekibi bu olayı sizler için araştırdı!

Ethereum Balinası Shib Aldı

Ethereum (ETH) Alım Satım Hamlesi 2022!

Ethereum (ETH) Balinasından Dev Satın Alma!

Kriptopara dünyasının en önemli istatistik sitelerinden biri olan WhaleStats’dan aldığımız bilgilere göre Ethereum balinası “Jiraiya” iki büyük işlem ile toplamda 99.000.000.000 (99 Milyar) Shiba Inu / SHIB Token ‘i satın aldı!

Ethereum Balinasından Shiba (SHIB) Hamlesi! 2022

Ethereum Balinasının ilgisi Shiba Inu ‘ya kaydı!

WhaleStats verilerini dikkatlice incelediğimizde “Jiraiya” ‘nın 3.560,960 dolar değerinde 99 Milyar Shiba Inu / SHIB tokenini yeni yüklediğini görebiliyoruz. Ayrıca belirtmek isteriz ki “Jiraiya” takip edilen en büyük 1000 ETH cüzdanı arasında 17. sırada yer alıyor.

“Jiraiya’” öncelikle $1.847.289 dolar değerinde 49.999.041.461 Shiba Inu / SHIB token transferi gerçekleştirdi yani aldı ve bunu $1.810.343 dolar değerinde 48.999.041.461 Shiba Inu / SHIB token ‘lık satın alım takip etti. İşlemler aynı anda gerçekleşti.

Shiba Inu

Etherum Balinasının SHIB Hareketi Bize Neyi Anlatıyor?

Piyasalar iniş ve çıkış hareketleri ile sürekli bir döngü halindedir ve düzeltme gelen durumlarda büyük yatırımcılar bu düzeltmeleri değerlendirerek alım fırsatlarından faydalanmak isterler. Bu büyük birikimli yatırımcılar bu sistematik hareket ile düzenli olarak tuttukları coin / token bakiyelerini arttırmak üzere bir strateji izlerler. Buradaki hedek kripto varlıkların $ karşılığını değil onların adedini arttırmaya odaklıdır. Bu strateji Shiba Inu SHIB için de aynen bu şekilde devam ediyor. SHIB ‘in düzeltmesinin ardından önemli balinaların dikkatini çekmesi ve iştahlarını kabartması çok normal. Tabiki bu durum da SHIB’in tekrar yukarı yönlü bir trende girmesine veya kayıpların telafi edilmesine olanak sağlıyor.

Ethereum Al Sat Yapılır Mı?

Evet ETH yani Ethereum al sat yapılabilen bir coin’dir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Taraftar Tokenlerine 350 Milyon Dolardan Fazla Para Harcandı

Kripto Para Artar, ama Neye Göre?