in ,

CyberK İle Kripto Projesi Nasıl Yapılır?

CyberK le kripto projesi nasıl yapılır? CyberK nedir? Nasıl Çalışır?

CyberK ile kripto projesi nasıl yapılır? CyberK nedir? Nasıl Çalışır? CyberK hangi hizmetleri sunmaktadır? Tüm bu soruları ve daha fazlasını yazımızın içerisinde cevaplayacağız.

CyberK ve kripto

CyberK İle Kripto Projesi Yapmak

CyberK ile kripto projesi nasıl yapılır? Kripto, uygulanabilirlikleri sınırsızdır ve neredeyse tüm yaşam alanlarına yayılan yeni fikirlerin ve yenilikçi projelerin günlük olarak yükselmesine yol açar. Statisca, Ocak 2022 itibariyle küresel olarak 9.929 kripto para birimi olduğunu bildiriyor ve sayı giderek artmaya devam ediyor.

Kripto dediğimizde yalnızca kripto para tokenlarından bahsetmiyoruz. Mevcut bağlamında kripto, bir blockchain üzerine inşa edilmiş bir dizi uygulamayı ifade eder. DAO’ları, NFT’leri, DeFi’yi, akıllı sözleşmeleri, takas protokollerini, kripto para oyunlarını ve benzerlerini düşünün.

Birkaç yıl önce, başarılı bir kripto projesini gerçekleştirmek için bir programcı ya da bir tür bilgisayar gurusu olmak gerekiyordu… Bu ilk senaryo. İkinci senaryo ise , mucizeleri ışık hızında kodlayan ve bir blok zincirinin tüm işleyişini bilen bir bilgisayar dehası olabilirsiniz. Yine de projenizi başlatmak, büyütmek ve güvenceye almak için kişisel yeteneklerden yoksun olabilirsiniz; bu da projenizin başarısız olacağı anlamına geliyor.

Günümüzde başarılı bir kripto projesi için ihtiyacımız olan şey temelde yenilikçi bir fikirdir. CyberK gibi bir kripto makinesi, projenizi kavramsallaştırma aşamasından geliştirmeye, denetlemeye ve güvenliğe kadar her alanda size rehberlik etmeye hazır.

CyberK Nedir?

CyberK, tam hizmet proje kuluçka ve geliştirme hizmetidir. Geliştirmenin her aşamasında projeler üstlenirler ve bitiş çizgisine kadar başarılı bir şekilde projeyi taşırlar. Projenin sadece bir web sitesi eksik veya sıfırdan tasarlanması gerekip gerekmediği CyberK’ın deneyimli geliştirme ekibi tarafından belirlenir.

CyberK, sayısız başarılı blok zinciri projesi başlatan ve bir projeyi çizim tahtasından piyasaya sürülmesine kadar tüm yol boyunca rehberlik edebilen endüstri uzmanlarından oluşan ekibi sayesinde kripto projelerini kuluçkalama ve oluşturma konusunda muazzam bir başarıya sahip. Akıllı sözleşmelerden mobil/ web uygulamalarına kadar çeşitli projeleri ele alarak tüm kripto geliştirme ihtiyaçları için tek odak noktası haline gelmiş durumda.

CyberK Hangi Hizmetleri Sunuyor?

CyberK çok çeşitli hizmetler sunar. Bunlar ikiye ayrılır; CyberK Dev ve CyberK Security.

CyberK Dev Nedir?

CyberK Dev, akıllı sözleşmeler, blok zinciri, DApp’ler ve güvenliği içeren bir dizi geliştirme hizmetini kapsar.

Akıllı Sözleşmeler

  • Geliştirme
  • Kapsamlı Denetim Raporu
  • Çapraz zincir ve çoklu zincir desteği
  • Danışmanlık ve destek hizmetleri

Blockchain ve DApp’ler

  • Sorunsuz cüzdan entegrasyonları
  • Ön uç arka uç web geliştirmeleri
  • Mobil uygulama geliştirme
  • Kuluçka danışmanlık hizmetleri

Güvenlik

  • Kapsamlı güvenlik değerlendirmeleri
  • 7/24 CyberK Watch güvenlik hizmetleri
  • Yıldırım hızında doğrulamalar ve raporlar
  • Dolandırıcılık uyarıları

 

CyberK Security Nedir?

CyberK Security, kripto projelerinin güvenliğine yönelik tasarlanmış hizmetlerdir. Şunları içerir: Siber denetim, siber izleme ve siber sözleşme.

CyberK güvenlik denetimi, şirketinizin kapsamlı PDF güvenlik raporunu sağlar. CyberK  Audit, akıllı sözleşme denetimleri ve Rust desteği ve herhangi bir güvenlik tehdidini izlemek için gerçek zamanlı bir gösterge panosu sunar.

CyberK Watch, şirketiniz için haftalık raporlar ve sektör lideri güvenlik önerileriyle eksiksiz bir güvenlik gözetimi sağlar.

Gerçek zamanlı gösterge tablonuz, tehditleri sorun haline getirmeden önce belirlemenizi sağlar.

KriptoHaber: İlginizi Çekebilecek Diğer Kripto Para Haberleri:

2022’de Bitcoin’e Yatırım Yapmak Doğru Mu?

Bitcoin 38 Bin Dolara Düşer Mi?

2022 Kripto Para Gelişmeleri Neler?

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bitcoin (BTC) Madenciliği Karbon Emisyonuna Dair Yeni Bir Rapor Yayımlandı

Bitcoin (BTC) Madenciliği Karbon Emisyonuna Dair Yeni Bir Rapor Yayımlandı

En İyi 5 Blockchain Oyunu 2022;

En İyi 5 Blockchain Oyunu 2022