in ,

LUNA Coin Krizi Sürüyor!

LUNA Coin Ne Olacak? Luna Coin Tekrar Yükselir Mi?

luna coin

Kripto para piyasalarındaki LUNA krizi devam ediyor. LUNA Coin Nedir? LUNA Coin Son Dakika Gelişmeleri, LUNA Coin Yorumlarını bu yazıda bulabilirsiniz. Yükselişinin ve ilgililerinin artmasında sonra 12 Mayıs tarihinde tarihinin en sert düşüşünü yaşayan LUNA Coin 26.700 Dolara kadar geriledi ve son 1,5 yılın en dip seviyesini gördü.

Terraform Labs CEO’su Do Kwon liderliğinde “Terra Ağı” yeniden hayata geçirilirken ağın kripto parası LUNA gördüğü dip seviyenin ardından 28 Mayıs günü önce 19.5 dolara çıktı, ardından 3.6 dolara kadar geriledi. İşte 2 Haziran LUNA yorumları…

LUNA COIN NE OLACAK?

Yaşadığı kritik ve sert düşüşle 26.700 dolara kadar gerileyen LUNA Coin Bitcoin ve diğer altcoinlerin de düşüşüne sebep oldu. Terra ağının yeniden hayata geçirilmesi ile “Terra 2.0 nedir, ne kadar? LUNA coin yakımı olacak mı, yükselecek mi?” soruları gündeme geldi. Kripto para piyasasına dönen Terra 2.0 19,53 dolara kadar yükseldikten saatler sonra 4,39 dolara gerilirken 5,9 dolar seviyesinde dengelendi.

2 HAZİRAN LUNA COIN DEĞERİ NEDİR?

Sert düşüsün ardından kripto para piyasalarında deprem etkisi yaratan LUNA Coin fiyatı yaklaşık 1,19 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

LUNA COIN NEDEN BU KADAR DÜŞÜŞE GEÇTİ?

ABD’nin enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından kripto para piyasalarında da ciddi dalgalanmalar gözlendi. Yaşanan dalgalanmalar sonrası gözler USDT’ye çevrilmişken Terra ağının yerel kripto parası LUNA’nın ardından Avalanche (AVAX) da derin bir yara alan kripto paralardan biri oldu. LUNA Coin’in ardından yaşanılan korku ile Terra ağından çıkışlar da başladı.

LUNA COİN TEKRAR YÜKSELİR Mİ?

Merakla beklenen bu sorunun cevabının maalesef LUNA alıcıları için pozitif bir cevabı bulunmuyor. Uzmanlar dip seviyelerden alıcı bulan LUNA Coin’in uzun süre aynı seviyeye gelemeyeceğini düşünüyor.

TERRA 2.0 NEDİR?

Terra coinin 100 dolar seviyelerinden 40 cent seviyelerine kadar gerilemesiyle birlikte ekosistem dibe vurdu ve yatırımcılar milyarlarca dolar kayıp yaşadı. Terra LUNA coin ekibi, Terra 2.0 teklifinde bulunurken teklif, toplam oyların %65,5’lik oranını alarak geçti. Bu yeni öneri LUNA 2.0 tokenlerini oluşturma ve Do Kwon‘un Terra blockchainin yeniden başlatma önerisini içinde barındırıyordu.

BİNANCE TERRA 2.0 TOKENİNİ 31 MAYIS’TA LİSTELEDİ!

LUNA’nın tekrar kullanıma sunulması ve piyasaya açılması için yatırımcılar Terra 2.0 tanımını kullanıyor. Söz konusu Terra 2.0 şimdiden Bybit, Kucoin ve Huobi gibi büyük borsalarda işlem görmeye başladı. Dünyanın en büyük borsalarından olan Binance de Luna’yı işlemlere açtı.

 

Written by Larissa Uyar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Sandbox Türkiye Daveti

Sandbox Türkiye Daveti

bitcoin kaç tl

BTCnin düşüşü için dip nokta mı ?