in ,

FHUD 1.5: Bu Yıl En Değerli Stabilcoin

FHUD 1.5: Bu Yıl En Değerli Stabilcoin

FantOHM, en son sürümü olan FHUD 1.5 ile Fantom Opera’daki ilk DAO varlığı olduğunu kanıtlıyor. FHUD yakında FHM protokolünün dokunduğu (veya dokunacağı) tüm ağları kapsayacak şekilde genişleyecektir ve şimdi erken benimseyen olmak için mükemmel bir zaman. FHUD, FantOHM DAO’nun vizyonunu, başarılı hazine yönetimi yoluyla her yatırım düzeyinde zenginlik üretecek şekillerde mümkün kılar.

FHUD

FHUD’un Halka Açık Açılış Fırsatları

Likidite enjeksiyonu veya geçişi yoluyla FHUD sabitini düzenlemek için DAI veya FHM’yi, iki tamamen merkezi olmayan varlığı kullanmaya hizmet eden iki tahvil içerir. Bu tahviller, FHUD’un 1 ABD Dolarına sabitlenmesinin aktif olarak sürdürülmesi anlamına geldiğinden, uygun koşullar altında sunulacaklar: Önce yukarıya veya aşağıya doğru düşmeli . Mantıklı süreç izlenirken, bu yeni yatırım fırsatları hayata geçirilirken ekosistemimizin istikrarını korumak için dikkate alınan hususlar olmuştur.

FHUD aşağı yönde düşüşe geçtiğinde, değer olarak 1 USD’nin altına düştüğünde, sahibinin FHM için avantajlı bir oranda tahvil yapmasına olanak tanıyan bir tahvil sunulacaktır. Bu tahvillerin dolar miktarı sınırlı olacaktır, çünkü 24 saatlik bir süre boyunca yalnızca belirli bir miktar mevcut olacaktır . Bağlama yoluyla FHM enflasyonunu teşvik ederek, yatırımcı gelecekte daha güçlü bir yönetişim pozisyonu karşılığında FHUD’a daha fazla değer kilitleyerek FantOHM DAO hazinesini güçlendirir. Bu, yalnızca FHM yatırımlarından elde edilen ödüller aracılığıyla parasal bir değere sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda fayda sağlayan yatırımcıyı gelecekteki yönetişim girişimleri hakkında görüşlerini dile getirme konusunda daha yetenekli kılar.

Değeri 1 USD’nin üzerine çıkarak yukarı doğru ayrıldığında, yatırımcıların  değerlemesi başına anında 1 USD’den  satın almalarını sağlayan bir tahvil sunulacaktır. DAI, DAO’nun hazinesine gider ve yatırımcı alır . Satın alınan FHUD, yatırımcının rahatlığıyla Beethoven-x’teki diğer ahırlar veya varlıklarla takas edilebilir.

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Binance HighStreet Metaverse NFT Ön Satışı!

VeChain(VET), Solana(SOL), Ethereum Classic (ETC) Fiyat Analizi: 06 Şubat

Pangolin Token (PNG) Nedir? PNG’nin 2022 Gidişatı Ne Olacak?

Written by Arthur Kalk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bitcoin’de Kritik Hafta. Amerika’da Rekor Enflasyon.

Bitcoin’de Kritik Hafta. Amerika’da Rekor Enflasyon.

BBC Notları Dolandırıcılık İddiaları Üzerine Milyoner Kripto Tüccarını Gösterdi

BBC Notları Dolandırıcılık İddiaları Üzerine Milyoner Kripto Tüccarını Gösterdi