in , , ,

Dip Dalgada Gelecek Vaadeden Coinler Hangileri?

Büyük Kripto Para Birimlerinin Değer Kaybetmesiyle Birlikte Potansiyel Yaratabilecek Farklı Kripto Para Birimleri

Kripto Para birimleri son zamanlarda büyük bir kayıp yaşadı. Ancak gelecek günlerde bu durum daha fazla kar edilmesine de neden olabilir. Bitcoin traderları için borsa haberlerini takip ederek doğru adımlar atabilir. Kripto Para birimleri fiyatlarının ani değişimi nedeniyle traderlar için yeni fırsatlar oluştu. Bu coinlerden dikkat çekenler bazıları şunlardır;

 

Yeni Kripto Para Birimleri

 

Yeni ve Çıkış Yapabilecek Kripto Para Birimleri

Parody Coin (PARO) (Meme Tabanlı Kripto Para Birimleri Arasında)

Kripto piyasası için önemli olan yeni Kripto Para Birimi arasında olan Parody Coin (PARO), meme tabanlı bir coindir ve Binance Akıllı Zincirine aittir. Yakında piyasaya sürülecek bir metaverse platformu olan Paroverse için kullanılır ve kullanıcılarının, değiştirilemez parodi token’larını görüntülemesine, satın almasına ve ardından satmasına olanak tanır. Parody Coin (PARO) fikri mem tabanlıdır, bu da onu ilginç bir fırsat haline getirir ve memlerin ilgiye dayalı bir internet para birimi  olması nedeniyle borsa haberlerinde daha fazla yer almasına yol açabilir.

Kripto para birimleri arasında büyük potansiyele sahip olan Parody Coin (PARO), sağlam stratejik yatırım yapılıp, doğru zamanda satın alınırsa traderlar için önemli kazançlar sağlayabilir. LUNA gibi değişken kripto para birimlerinden daha istikrarlı bir yapıya sahip.
Kripto ortamının durumu son birkaç gündür acımasızdı ve kripto fiyatlarındaki sert düşüş her yerde büyük kayıplara neden olurken, önümüzdeki günlerde çok daha fazla kar elde etme olasılığını da açıyor. Bu nedenle her tüccar, borsa haberlerini okuyarak ve yatırım yapmak için potansiyel madeni paraları arayarak gözlerini açık tutmalıdır. Bu uygulamalar çok önemlidir ve sizi güvende ve kayıplara hazır tutmaya yardımcı olur.

PARODY COIN (@ParodyCoin) / Twitter

 

Frax Protokol (FRAX) (Algoritmik Stablecoin)

FRAX Protokolü (FRAX), Frax protokolüne göre dünyanın ilk Algoritmik Stablecoinidir. altcoin, “alternatif” ve “coin” kelimelerini birleştirir. Bu Terim, bitcoin olmayan herhangi bir kripto para birimleri çeşitlerinden biri olduğunu ifade eder. İddiaya göre, kısmen teminatla desteklenen ve ayrıca kısmen algoritmik olarak düzenlenen bir kripto para birimi fikrini ortaya koydular.

Bunun amacı, son derece kararlı ve isteğe bağlı olarak anonim bir sistemin yanı sıra herhangi bir güven gerektirmeyen bir sistem oluşturmaktır. Frax’ın protokolü (FRAX), kararlı altcoin FRAX ve yönetişim belirteci Frax hisseleri (FXS) olmak üzere iki sisteme bölünmüştür. Frax (FXS) gibi istikrarlı paralar önemlidir ve borsa haberlerinde arada sırada kontrol edilmelidir.

Frax (FRAX) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri | CoinMarketCap

 

Paxos Standard (PAX) (ERC-20 Altcoin Token’ı)

Paxos standardı (PAX), bir ERC-20 altcoin token’ı. ERC-20 token’ları, işlemlerin gönderilmesine ve alınmasına izin veren belirli bir değere sahip blok zinciri token’larıdır. ERC-20 blok zincirinin diğerlerinden farkı, ethereum ağında çalıştırılmasıdır. ABD doları tarafından temin edilen, düzenlenmiş sabit bir kripto para birimleri arasındadır.

Paxos standardından sorumlu şirket olan Paxos, yakın zamanda Pax Dollar olarak bilinen yeni bir adı benimsediğini duyurdu. Bu yeni gelişme, yakında USDP’nin daha geniş şemsiyesi altındaki çeşitli kripto para birimleri platformlarında güncellenecektir. Paxos şirketi, kendi yönetmenliğine bağlı bir ekip olarak gurur duymaktadır. Kripto pazarında en çok aranan şirket olmak için bunu açıkça göstermeye çalışmaktalar.

Kripto para birimi istikrarsızlığı bağlamında farklı bir durum yok, ancak bundan bağımsız olarak, yine de çok fazla kar elde edilebilebilir. Bu nedenle traderlar, potansiyel para kazanılabilen için listelenen bu paraları kontrol ettiğinden emin olmalıdır. Yatırımcıların aradığı tüm kripto para birimi seçenekleri, yatırıma devam etmeden önce iyice araştırılmalıdır.

 

Paxos Standard Nedir? PAX Nedir? - Coin Bilgi

 

Bitcoin Alışverişi İçin %10 Komisyon İndirimli Binance Linkimiz;

Tıkla Üye Ol: Binance

Bitcoin Alışverişi İçin %40 Komisyon İndirimli Gate.io Linkimiz;

Tıkla Üye Ol: Gate.io

KriptoHaber:  Yeni Kripto Para Birimleri Benzeri Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

2022’de Yatırım Yapabileceğiniz 10 Yeni Kripto Para Birimi

2022 Temmuz Ayı İçin 7 Yeni Kripto Para Birimi

Fantom (FTM) ile Rekabet Edebilecek Yeni Kripto Para Birimi FIREPIN Token (FRPN)

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

bitcoin kaç tl

BTCnin düşüşü için dip nokta mı ?

lightning network coin nedir

Lightning Network, Bitcoin’i değiştirecek mi?