in , ,

Lark Davis’in 2022 Yılı Kripto Para Tahminleri Neler?

2022 senesinde kripto para yatırımcılarını zengin edecek stratejilerini takipçileri ile paylaştı.

Kripto para piyasasının popüler analistlerinden Lark Davis, 2022 senesinde kripto para yatırımcılarını zengin edecek stratejilerini takipçileri ile paylaştı. Lark Davis yaptığı yatırım tahminleri, uzun ve kısa vade yatırımlarını bizlerle paylaştı. Son zamanların en önemli konularından Metaverse ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Lark Davis 2022 Tahminleri

2022’de Kripto Paralarda Nasıl Bir Strateji Uygulamalıyız?

Tüm dünya ile beraber kripto para piyasalarında da 2021 senesini geride bırakıyoruz. Dolayısıyla kripto para yatırımcılarının ve analistlerin 2022 senesi ile ilgili görüşleri şekil almaya başladı. Kripto para piyasalarında yakından takip edilen ünlü analist Lark Davis, kripto paralar ile ilgili yapmış olduğu açıklamalar ile 2022 senesinde Bitcoin ile diğer altcoinlerde nasıl bir strateji uygulanması ile ilgili takipçilerine bilgi verdi.

Lark Davis’in 2022 Yılında Uzun Vadeli Gördüğü Yatırım Tahminleri!

Analist portföyünde uzun vadeli olarak Ethereum bulunduruyor. Ethereum’un yanı sıra yeni fırsatlar aradığını ifade eden Davis, ETH’lerinin bir kısmını Yield Farming’de kullandığını söylüyor.

Lark Davis 2022 Yılında Hangi Coin’lere Yatırım Yapmayacak?

Ünlü analist, yatırım stratejisinde NFT’lere yer vermediğini ve 2022 yılında da NFT yatırımı yapmayacağını ifade ediyor. Her ne kadar yatırım yapmayacağını söylese de bazı NFT’lere ilgi duyduğunu ve az da olsa küçük alımlar yapacağını bildirdi.

Analist, layer 1 blokchain projelerinde de yatırım yapmayı planlamadığını ifade ediyor. Sebebi ise bu alanda yüksek getiri fırsatları görmediğini söylüyor.

Lark Davis 2022 Yılında Hangi Coin’lere Yatırım Yapacak?

Ünlü analist Lark Davis, 2022’de oyun ve metaverse alanında büyük katılımlar göreceğimizi düşünüyor. Çünkü oyun ve metaverse ekosistemi demek milyonlarca katılımcının kripto para birimlerine gelmesi demektir. Katılımcılar play-to-earn oyunlarını oynayarak hem güzel vakit geçirebiliyor hem de token kazanıyor.

Lark Davis’in Metaverse Hakkında Düşünceleri Neler?

Analiste göre metaverse 2022 yılı boyunca trend olacak ve yatırımcıların bu ekosistemden 100 kata kadar kazançlar elde edebileceğini düşünüyor.

İkinci olarak 2022 yılında DeFi projelerini değerlendireceğini ifade ediyor. Son olarak analist, stablecoin’leri 2022 yılında değerlendireceğini söylüyor. Neden olarak ise stablecoin’lerle yield farming’lerden yararlanacağını düşünüyor.

KriptoHaber: Diğer Analiz Haberleri Neler?

Ripple (XRP) Token 2022 Analizi!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kripto Para Saklama Yöntemleri 2022

Kripto Para Nasıl Saklanmalı ve Depolanmalıdır?

En iyi Kripto Blogları 2022

2022’de Okunacak En İyi 5 Kripto Blogu