in , ,

Ripple Token (XRP) 2022’de Nerelere Gider? Tahmin ve Analizler Neler?

SEC vs Ripple davasının sonucunun 2022’de kripto fiyatını belirleyecek ilk unsur olarak gözüküyor!

SEC vs Ripple davasının sonucunun 2022’de kripto fiyatını belirleyecek ilk unsur olarak gözüküyor!

Ripple’ın (XRP) fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,31 ABD dolarından 1 ABD doları seviyesinde tutunmak için düştüğünde, insanlar bunun Ripple (XRP) için yolun sonu olduğunu düşündüler. Bununla birlikte, XRP 2021 boyunca ayakta kalmayı başardı. Tahminler, XRP ve SEC davasının 2022’de buzları eriteceği ve bunun da sonunda kripto para biriminin değerinin önümüzdeki yıl yeniden zirvelere taşıyacağını gösteriyor.

XRP Ripple 2022'de Yükselir mi?

Ripple Token XRP Coin Yükselir Mi? 2022 Yılında Düşer Mi?

Ripple, sanal ekosistemdeki en ilgi çekici kripto para birimlerinden biridir. Piyasa etkisi ile Bitcoin, Ethereum, Cardano ve Solana gibi rakiplerine karşı çıkan Ripple, merkezi olmayan bir ortam olarak durmuyor. Bunun yerine, dünya çapında bankalar ve finans kurumları gibi merkezi otoritelerle yakından ilişkilidir. Kripto para dünyası ve yatırımcılar tokenlerin özgürlüğüne inansalar da, XRP için dijital tokenin sert rüzgarlarda bile gelişmesini sağlayan yumuşak bir köşeleri var. Birçok kripto meraklısı, Ripple’ın benzersizliğinin, fiyatını yeni zirvelere doğru çeken ana faktör olduğuna inanıyor. Bununla birlikte, XRP’nin şu ana kadar dijital ekosistemde bir yolu yoktu. SEC, 2020’de dijital tokeni için firmaya tekrar dava açtığında sorunla karşılaştı ve bu da sonunda 2021’de Ripple’ın fiyatını etkiledi. Neyse ki XRP, bu yıl Nisan ve Ağustos aylarında periyodik olarak yüksek seviyelere ulaşmayı başardı ve yatırımcılara geri dönüş için umut verdi. Uzmanlara göre, XRP vs SEC davası 2022’de Ripple lehine biterse, kripto para birimi endüstrisi için yepyeni bir formül oluşturacak.

Ripple Nedir? Kısaca Tarihçesi

XRP’nin arkasındaki şirket olan Ripple, bir ödeme sistemi, para transfer ağı ve döviz bozdurma ile karşılaştırılabilecek bir ödeme protokolü sağlar. Ripple, RippleNet tarafından desteklenen ‘XRP’ adlı kendi kripto para birimine sahiptir. Finansal kurumlar tarafından daha düşük ücretlerle daha hızlı işlemleri teşvik etmek için kullanılır. 1 milyon ila 10 milyon XRP tutan adres, tutulan 3,32 milyar token kaydederek yaklaşık %18’lik bir büyümeye tanık oldu. Bu, 2022’de olağanüstü bir büyüme bekleyen XRP biriktirmek için olumlu bir eğilim gösterebilir.

XRP Ripple Fiyat Analizi 2022

Yazıyı yazdığımız sıralarda Ripple’ın fiyatı 0,9234 ABD dolarıydı. Fiyat tablosunu incelersek, dijital tokenin başlangıcından bu yana en iyi kripto para birimi olarak nasıl şekillendiğini bileceğiz. 2013 yılında piyasaya sürülen XRP, yeni rekorlar kırmadan önce 2017 yılına kadar düz bir çizgide kaldı. Evet, 2017’de yan hareket sona erdiğinde, Ripple’ın fiyatı %35.000 arttı. Bu, RippleNet platformunu kullanmak için 100’den fazla bankayla Ripple imza anlaşmalarının arka planında oldu.

Ripple’ın fiyatı, daha sonra zorluklarla karşılaşmadan önce 2018’de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Rekor bir seviyeye ulaştıktan sonra, dijital token Asya pazarındaki yeni düzenlemeler korkusuyla düştü. Sonunda, Ripple, Facebook’un kripto reklam yasağından ve dijital belirteçlerle ilgili Hindistan düzenlemelerinden daha fazla isabetle karşılaştı. Neyse ki XRP, Eylül ayında %140 değer kazandığında kısa bir güzel zaman geçirdi. 2019, dijital token için istikrarlı bir yıldı. Bununla birlikte, SEC 2020’de Ripple’ı dava ettiğinde işler tepe taklak gitti ve bu önümüzdeki yıllarda düşüş eğilimini güçlendirdi.

XRP Ripple 2022 Yılında Nereye Gider?

2022 ve Sonrasında Ripple (XRP) Hareketi Nasıl Olacak?

Son trende bakıldığında, XRP’nin önümüzdeki günlerde değerini artırması ve 2022’de değer kazanması beklenen bir grafikte olduğu görünüyor. Ripple’ın tahmini fiyatı 34 ABD doları. Ayrıca tahminler, XRP’nin SEC’in mahkeme savaşına karşı kazanması durumunda XRP’nin önceki yüksek seviyesini kıracağını ve yeni rekorlar kıracağını da gösteriyor. Sonunda Ripple, Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinde ön plana çıkarak iki haneli rakamları görebilir. Ripple’ın fiyatını yönlendiren diğer faktörlerden bazıları aşağıdaki gibidir.

Ripple’ın (XRP) Fiyatını Belirleyen Unsurlar Neler? 2022

  • Ripple’ın altında yatan teknoloji, dünya çapında büyük işlemleri nispeten daha düşük ücretlerle destekleyebilir.
  • Gemini, Binance ve Coinbase gibi ünlü kripto borsaları, platformlarında XRP ticaretine izin veriyor.
  • Temelinde yatan iyi gelişmiş ticari girişimi, yeni ve eski yatırımcılarla olağanüstü bir ilişkinin oluşmasına köprü olabilir.

Written by Argi Dünyası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Solana 2022'de Doğru Hamle Midir?

Solana’ya 2022’de Yatırım Yapmak Doğru Bir Hamle Midir?

Ozzy Osbourne NFT Dünyasına Adımını Attı

Ozzy Osbourne, Dünyanın İlk Mutasyon Özelliğine Sahip Yeni ‘CryptoBatz’ NFT Projesini Duyurdu!