in ,

Auto Coin (AUTO) 2022’de Yükselir Mi? AUTO Coin Fiyat Analizi

Auto (AUTO) fiyat analizinin yanı sıra, fiyat beklentisini ve 2022’de muhtemel hedeflerini inceleyeceğiz

Auto (AUTO) fiyat analizinin yanı sıra, fiyat beklentisini ve 2022’de muhtemel hedeflerini ele aldığımız incelememizde FLM’nin projesine ve amacına da değineceğiz. Auto (AUTO) 2022’de yükselir mi? Düşer mi? Bu bir inceleme yazısı olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Auto (AUTO) Fiyat Analizi ve Fiyat Hareketleri 2022

Auto Coin fiyat beklentisi 2022

Auto coin (AUTO) fiyat analizinin yanı sıra kısa vadeli hareketlerini inceleyeceğimiz yazımızda potansiyel fiyat beklentilerine de değineceğiz. Yukarıda 4 saatlik grafikte Auto coinin düşen kanal içerisinde hareket ettiğini görüyoruz. 7 Eylül’de 1718 dolara dokunan AUTO, o tarihten beri %70’in üzerinde değer kaybederek şu anda 550 dolardan işlem görüyor.

Auto Coin (AUTO) Fiyat Beklentisi 2022

Auto coin (AUTOO) 2022’de yükselir mi? Auto coin düşen kanal içerisinde hareket etmeye devam ediyor. Düşen çizgimiz kırılmadıkça fiyat artışlarından söz etmemiz zor. Auto coin düşeni kırdığı takdire yukarı yönlü karşılaşacağı ilk direnç noktası 812 dolar olacaktır. Oranında kırılması durumunda sırasıyla 984 dolar ve 1.353 dolar seviyeleri hedeflenebilir. Aşağı yönlü olumsuz bir harekette ise ilk destek noktamız 481 dolar olacaktır.

Auto coin al sat göstergesi 2022

Teknik analiz ölçüleri seçilmiş zaman dilimleri için gerçek zamanlı rating değerlerini gösterir. Hareketli Ortalamalar, Osilatörler ve Pivotlar. Sonuçlar hızlı bir bakışla incelenebilir. Auto (AUTO) teknik analiz göstergelerinde SAT sinyali veriyor. Bu bilgiler tradingview sitesinden alınmıştır.

Auto Coin (AUTO) Projesi Nedir?

AUTO, Binance Smart Chain (BSC) üzerinden 15 Aralık 2020’de başlatılan Autofarm protokolünün yerel yardımcı programı ve simgesidir. AUTO coin, teklif oylaması için kullanılabilir ve protokolden kazanılan ücretleri almanıza yardımcı olabilir. AUTO, yalnızca kasa kullanıcılarının AUTO token kasası madenciliği programına katılma fırsatına sahip olmasını sağlayarak, topluluk tarafından adil olarak başlatılan bir token dağıtımını başlattı.

İlginizi Çekebilecek Yazılar:

Flux (FLUX) Coin 2022’de Yükselir Mi? FLUX Fiyat Analizi

Flamingo (FLM) 2022’de Yükselir Mi? FLM Fiyat Analizi

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

GAP Kapüşonlu NFT

GAP Kapüşonlusu İle NFT Pazarına Katılıyor!

BSCPAD Platformu 2022

BSCPAD Ön Satış Platformu İncelemesi